a-z09 Kimin hayla doğum kiloları duruyor benim hayla duruyor 3 ay oldu doğum yapalı ama bir türlü bu kilolardan kurtulamıyoruz
Daisyy000 a-z09 26 kg almıştım , kendiliğinden sadece 4 kg gitti, gerisini spor yaparak ve dans ederek verdim
Fatmadmr37 a-z09 ilk kızımı 2,5 sene önce doğurdum. Kiloları veremedim malaesef. Üstüne 3 kilo aldım. Sonrasında tekrar hamile kaldım şuan 24. Haftadayiz. Bu sefer dikkat ediyorum cok şükür kilo almadım daha. -3 kilo ile devam ediyorum.
Melikeex a-z09 ilk gebelikte 22 aldım 12 gitmişti bunda 5 kilo aldım ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum 34 gün oldu bebişim hayla yoğun bakımda 4 kere kalp ameliyatı oldu şimdide akcigerinin bitanesi kapanmış açılmazsa bı ameliyat daha olucak henüz kendime bakma fırsatım kiloyu düşünme fırsatım olmadı devamlı hastanelere kosturuyoruz bide mastit oldum ki aman yarabbi
anneolmakneguzel_ a-z09 3 ay mı. Canım benim sen robot musun? Kilo hemen verilmez. Kendine zaman vet normal ye bebeginin tadını cıkar. Ayda 2 kilo yeter. Acele etme
Hizliveofkeli Ben ilk gebeliğimde 18 kilo aldım 5-6 ay içinde çoğu gitti 6 kilo gitmedi sonra diyetle fazlasını verdim. Bu gebeliğimde daha hızlı almaya başladım umarım vermesi kolay olur.
a-z09 Melikeex Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
a-z09 anneolmakneguzel_ anladım teşekkür ederim ama ben kilolardan rahatsız olduğum için diyete girdim sonra sütüm azalmaya basliyinca mecburen tekrar yemek zorunda kaldım
Oslemasel a-z09 benim de 2 ay oldu. Doğumda 4 kilo gitti. 3 kilosu zaten bebek. Yürüyüş evde de Leslie yapıyorum ara ara. Yediklerimemaalesef dikkat edemiyorum. 2 haftada 1 kilo versim. Sıkılaşma oldu
a-z09 Oslemasel bende diyete girdim ama sütüm azaldığı için mecburen tekrar yemek zorunda kaldım ama sporumu yürüyüşümü yapıyorum
Hizliveofkeli a-z09 son 5-6 kiloda yaptım. Baya sağlam diyet yaptım zaten 60la hamile kalmıştım 54e düştüm. Ama yoğun emzirme dönemi yapmadım. 1 seneden sonra. Önemli olan kuzuların sütü azalmasın.
anneolmakneguzel_ a-z09 diyetten süt azalmaz canım. Ekmeğin şekerin kimseye yararı yok. Daha cok sebze salata meyve cerez bunları ye, çok kısma sağlıklı yediklerini,bol emzir bol su arttırır
Oslemasel a-z09 yemeği kesemiyorum. Canım hep bir şeyler yemek istiyor. Yürüyüş ve Leslie ile dengelemeye çalışıyorum. Suyu da çok içiyorum
poyrazin_annesi28 a-z09 Havalar güzelleşti yürüyüş yapabilirsin. Çok da takma kilo bu gider daha taze sayılırsın. Şeker tatlı abur cubur çok yemezsen de iyi olur. Süt olsun diye herşeyden yeme. Sağlıklı şeyler tüket
BenimBalBidigim a-z09 Ben 15 kilo aldım 3.ayımda tekrar geri verdim hepsini Düzenli beslendim hareketli oldum sürekli yürüyüş yaptım Bol meyve ve günlük 3 litre su Hoşaf yedim meyvesuyu içtim derken hem bağırsaklarımda düzene girdi sezeryan sonrası Zamanla gider inşallah ya çok sıkıntı etme canım boşver 🌸😇