Byzkcccxx Arkadaşlar detaylı usg zamanım geliyor Bursa da özel de ücretler ne kadar önerdiğiniz bi yer var mı ? Yardımcı olabilir misiniz
Poypal Byzkcccxx sonomara yaptiricam yarın ilk bebemde de ona yaptırmıştım memnunum 3500 güncel fiyatı nakit 3800 kart fiyati
yasarceyda12 Byzkcccxx evet canım benim doktorum ziya çetin dorukta yaptır dedi ben başka hastanelerede fiyat sordum ama zaten orası daha uygundu yine hamileyim diğer bebeğimi doğdu kaybettim ziya beye gidiyorum yine nasip o vakitlerş görürsek yine oraya giderim detaylıya
Byzkcccxx yasarceyda12 çok üzüldüm ama sonucu yeniden güzel olmuş sevindim senin adına. Teşekkür ederim tavsiyeniz için de
avucundaopucuk Bursa’da en uygun detaylı ultrason yapan yer sonomar gibi yerler orası da 3.000 gibi bir fiyat söylediler ama randevuyu 2-3 hafta sonraya anca veriyorlar yoğun oluyor. Ben esentepede Tayfur Çift’e yaptırdım oda 5.000 tl muayene ücreti
Byzkcccxx Yasemen16 hayat hastanesi ile görüştüm az önce muayene ücreti 1500 ve ayrıca 3345 tl talep etti
bsrm yagmurplt uygunmuş fiyatı muayene ve detayli ultrason fiyatı mi acaba yoksa ekstradan muayene ücreti de aldı mı
Egkbs Sonomar ultrason merkezinde yaptırdım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim ama arkadaşlarımın da dediği gibi randevu bulmak birazcık zor oluyor. 🩷
yagmurplt bsrm ben direk instegram hesabından yazdım dedim detaylı ultrosunu ne kadara çekiyorsunuz öyle fiyat verdi