Birbebisannesi Hanımlar daha bilgilisinizdir size sorayım. Dün 6+5 tim doktorum keseyi görüyor 2 dir ama bebeği göremedi. 10 gün sonra gel dedi ama kime sorduysam bu tarihlerde beneği görmüş. Boş kese olayı olabilir mi ? 🥺 beta bakmış ama betam 50 bin
Burnosunn_annesi Birbebisannesi bazen geç döllenme de olabiliyor 8-9′a kadar bile bekleyen doktorlar var hayırlısıyla inşallah kalp atışını duyarsınız 🤲🏻
Femay Birbebisannesi stres yapma canım burda çok okuyoruz bu tarz şeyler. Geç döllenme olabilir inşallah görürsün bebişini 🌺🌺
Esraa00 Birbebisannesi takma kafana bana da erken gel demişti ben bilerek 8.haftayi bekledim Sende öyle yap arafta kalmazsın
Birbebisannesi Burnosunn_annesi ama geç döllenme olsa ben idrar testinde adetime 5 gün kala öğrendim yani aksine erken döllenme diye düşünüyorum
Burnosunn_annesi Birbebisannesi Allah’ın izniyle kalp sesini duyarsınız kimisi 5 haftada 6 haftada duyuyor kimisi biraz daha ilerki haftalarda belli olmaz bekleyin annesi daha cok erken boş demeniz için hem doktorda demiş zaten ancak 10 güne belli olur😊