dygsss Dün nstye girdim 34 haftalığım henüz sancım 90lara vurdu ama ben hissetmiyorum sonra doktorum çıkarmadı iki tane serum taktılar sancılarım 100e çıktı düşmedi en son nstde 40 lara düşünce kendi isteğim ile çıktım çünkü ben hissetmiyorum sancıları açıklığım da yok sizce erken doğum olurmu çok korkuyorum
rosatue dygsss Çıkmayın hastaneden. Birebir aynısını yaşadım ne fazla ne eksik. Tam 34 haftalıktım o gün. Sancı önleyici ilaç kullanmanız lazım. Rahim ağzınız kısalabilir, bebeğiniz kanaldaysa sorun yaşayabilirsiniz. Düzenli sancılarınızın kesildiğinden emin olmalısınız. Erken doğum olmaması için temkinli olmanız gerekiyor.
Tgcbbrdmr dygsss tabiki olur sancı demek doğumu tetiklenmesi demek sancılarının kesilip olmaması için ilaç kullanman lazım bebeğin bu şekilde strese girer
R-baby dygsss 33+4 de hasteneye kontrole gittim ilk nstmdi benimde 75 100 şerde sancılarım çıktı bebek kasılıyordu ama ben sancı hissetmiyordum hastaneye yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum hap tedavisi başlandı ger gün 3 4 tane serum yedim 1cm açıklığın var dediler 13 gün hastane de yattım sancılarım biraz azaldı açıklık da artmadığı için taburcu ettiler o an hastane de kalmak çok zordu ama erken doğumdan iyidir diye düşündüm Sizde zaten bebeğiniz için en doğrusunu bilirsiniz serumlar gerçekten ille yaradığını düşünüyorum şu an 37+4 üm dünden önceki gün kontrole gittin nst 35 40 larda sancı çıktı ve eskisi gibi bebeğim aşırı kasılmıyor
keyfimin-kahyasi-misin dygsss sancin baya var nedne çıktın . En azından ciğer geliştirici falan yaparlar
dygsss rosatue çıktım hastaneden dün akşam çünkü ilaç veririz falan demediler takip edeceğiz sen bilirsin kendini takip et sancın olursa gel dediler
bikbikbikaak Aynı haftada yine 100 çıktı sancılarım düzenliydi benimkiler, ebe doğum zamanı gelenlerde görmüyoruz böyle sancı demişti. Hastaneye yatış yapıldı ciğer geliştirici vuruldu her ihtimale karşı, 2 gün kaldım ilaç kullandım düşünce çıkardılar
dygsss bikbikbikaak hastanedeydim dün sadece serum verdiler takip edeceğiz dediler ilaç vereceğiz igne yapacağız demediler bendi o yüzden çıktım
Tgcbbrdmr dygsss hastanede takip edip etmeleri gerekiyor seni 32. Haftada yattım sancılarım geçti çıktım şimdi dinlenip ilaç içiyorum ona rağmen sancım oluyor 🤦🏼♀️
rosatue dygsss şu an sancı durumunuz nasıl? Hala 40lardaysa önlem almanız lazım. Düştüyse mesele yok.
dygsss Tgcbbrdmr ilaç falan vermediler kendini takip et bişey olunca gel dediler ben hissetmediğim icin
dygsss keyfimin-kahyasi-misin bişey yapacaklarını söylemediler isterser çıkabilirsin burda takip edeceğiz dediler bende çıktım ilaç flan vermedikleri için
keyfimin-kahyasi-misin dygsss başka bı hastaneye gitmelisin bence devamlı bu dereceyse doğum olmasa bile tedbir alınmalı
keyfimin-kahyasi-misin dygsss bişey olunca mı şaka mı yapiyodlar anlamıyorum illa dogurman mi lazım ya da suyunmu gelmesi lazım
rosatue dygsss Korkutmak gibi olmasın ama doğurursunuz öyle. Ben de hissetmiyordum 90-100 görünce çok şaşırdım. Doktorum ve ebe de başımdaydı. Ebe dedi ki böyle hiç anlamadan gelip doğuranlar oluyor. Benim ilki sezaryen olduğu için sancılarım durmasaydı ciddi ciddi doğuma alacaklardı. Hafife almayın.
rosatue keyfimin-kahyasi-misin çok yeni dönemde yaşadım. Doktorum da Perinatolog. Kesin doğum olacaksa yapılabiliyor ama tedbiren yapılan ciğer geliştiricilerde 34 hafta sonrasında yapmıyorlar.