26 nisan günü 11 gün önce 2. Kez anne oldum 🫶🏻 aralarında az bir zaman var 2. Kez sezaryen olmak nasıl olucak nasıl geçicek arkamda bir oğlum var çabuk toparlanmam lazım ne yapıcam edicem derken üstünden 11 gün geçti kızımla kavuştuk 💜burda hep diyordum ilk doğumum çok güzel geçti ikinciside inşallah öyle olur falan diye ilk doğumumda dikişlerim yapıştırma oldu ve dikiş ağrım hiç olmamıştı ama 2 saatlık şiddetli bir kanama sancısı yaşamıştım bu 2. Doğumumda dikiş yerimde kabartı olduğu için doktorum alınabilir iki tarafında ip olan başka bir estetik dikiş yapıcağını söyledi ve öyle yaptı 2. Doğumumda dikiş ağrım sızım oldu biraz belki 2. Sezaryenden kaynaklı belki dikiş yerimle uğraştı ondandır bilmiyorum ama bu kezde ilki gibi sancılı bir kanamam olmadı yani aslına bakarsınız hemen hemen aynı sayılır birinde adet ağrım oldu o kanama ağrısı birindede biraz dikiş ağrım oldu sonuca gelirsek korkulcak hiç birşey yok 2. Sezaryenden korkmayın ben bir sorun yaşamadım çok şükür ki çok korkuyordum 2. Kez aynı yerden kesilmek beni aşırı geriyordu size tavsiyem ayağa kalkmaya çalışın bol bol hareket etmeye çalışın hemşireler beni kaldırmaya gelmeden ben yatağında ucunda oturuyordum kalkmaya hazırdım onlarda şaşırmış maşşallah demişlerdi ki çok korkuyordum o ilk kalkmadanda ama hemen olsun bitsin atlayım diye düşündüm sonda takılmadı idarara çıkmama gerekiyordu ah doğuma girsem tamam ah bi doğum sonrası ilk yürüyüşü yapsam tamam hadi birde gaz çıkarsam ha bide idarar rahat çıksam yok bide büyük tuvalete çıksam derken hepsi geçti gitti pazartesi günüde dikiş aldırma olayını stres yapmıştım acırmı falan diye oda oldu bittii aklıma pek birşey gelmiyor aslında doğum hikayesi değilde acı durumumu anlatmış oldum size 2. Kez sezaryen olucaklar korkmasın diye yazmak istedim çünkü ben çok merak ediyordum bi korkum vardı benim gibi olanları rahatlatmak istedim sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz 🙏🏻