minussset Günde kaç defa, aç yada tok mu kullanıyorsunuz ? Hangi magnezyum markası ? Memnun musunuz ? 🌺🌺🌺🥰
06haziran minussset magvital kullanıyorum toz şeklinde suya atıyorum hatta uzun süredir de kullanmıyorum ağrım olmadığı için 31+6 dayız
panikprenses minussset yemekten hemen sonra magneral kullaniyorum nasil bi memnuniyet olmasi gerekiyo acikcasi bilmiyorum 😬
minussset cylnmy bunu duymuştum eczacım ısrarla bu daha iyi dedi doktorum ısrarla Asos Quatro kullan demişti . Asos bende pek etki etmedi . Vitus magnezyum yada magnimore plus almamı tesviye etti.
Talentedmom @“minussset”#p36692604ilk mahnersl kullandım ama ağrılarıma iyi gelmedi artınca CNV olanına geçtik biraz daha rahatlattı B6,B12 içeriyor
minussset  Bunu daha önce kullandınız mı acaba bilen var mı
Yogurtlupilav minussset geceleri yatmadan magnimore plus.. Çok ama çok memnunum. İlk hamileliğimde diasporal kullanmıştım kramplarım oluyordu, bu sefer hep magnimore plus kullandım 1 kere oldu sadece..
minussset Yogurtlupilav benimde doktorum dün magnezyumu değiştirelim magnimore plus yada vitus diye bir magnezyum önerdi . Ağrılara iyi geldi mi magnimore
minussset Yogurtlupilav magnimore plus hangisi acaba bilgilendirir misiniz . Benden ondan alayım. Hap gibi yutulan iyi mi ? Biraz araştırdım cam şişede falan sanırım dimi
Yogurtlupilav minussset yok hap olarak yutulanı kullanıyorum ben 12. Haftamdan beri günde 1 kere.. o da gece yatarken.. Magnimore plus Tab ilacın hapı. 105 mg magnezyum içeriyormuş her tablette.