Kızlar herkese merhaba 🤗 doğum yaptığım 3. Günüm bugün ancak yazma fırsatı bulabildim.
Oğluma hamile kalmadan önce myomlarım vardı , 12 cm e kadar büyüdü. Hamilelik döneminde myomlar beni çok zorlasada geçici olduğunu , bu dönemin biteceğini bilerek sona geldik🤗
Çok şükür 05.05.2025 te oğlumu kucağıma aldım🤗myomlardanda kurtuldum🤗sakın korkmayın , asla korkulucak bişey yok. Ameliyathaneye girdiğimde anestezi yaptığı her işlemi tek tek anlattı ki zaten iğneyi hissetmeniz imkansız çünkü önce uyuşturucu iğne vuruyor. O biraz canını yakabilir dedi ama ben hissetmedim. Sonra anesteziyi veriyor. Diğer oğluma doğum yaptığımda bu kadar erken ayağı kalkamamıştım. Gerçekten teknoloji ilerlediği için , ağrılarınız minimum evrede. Sezeryan ağrım yok mu ? Tabiiki var ana dayanılmıcak gibi değil mesela regl olmuşum da karnım ağrıyormuş gibi.
Odaya geldiğimizde beni en çok zorlayan şey , anestezinin etkisi geçmeye başlarken kum torbasıydı. Herkese 2 kilo bana 4 kilo koyuldu. Myom ameliyatı da olduğum için. 2 saat onu çektim.
Gelelim şu herkesin korktuğu karın bastırmaya.
Hiç acımıo diyerek yalan söyleyemem. Ama bahsedilenler gibide değil. Anlık 2 saniye 3 saniye kdr mecbur kontrol etmek zorundalar. 2 kezde karın olayı yaşadım. Onun haricinde başka hiç birşey yok. Şuan yavrum kucağımda ya her acı her ağrı geçer. Bugünümüze şükür 🙏 hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum 🤗 sakın korkmayın korkulucak hiç birşey gerçekten yok🤗