Mervkskdjdjfjfjf Kızlar merhaba ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok erken gibi geliyor ama özellikle sırt üstü yatınca 3 4 kez hissettim siz en erken ne zaman hissettiniz ? Çevredekiler erkek benek çabuk hareketlenir diyor bilmiyorum 😂
Minnakpopus Mervkskdjdjfjfjf Erkeği kızı bilmiyorum ikiside erkek benim ama ben ilk oğlumda 13,bu gebeliğimdede 14 de baya baya hissetmeye başlamıştım. Şimdi zaten fır fır uyutmuyo🫣😂
Asel05 Mervkskdjdjfjfjf bende pit pit baloncuk patlıyor gibi hissediyoruö hatta eşime dedim hareket var diye elini koydu karnıma gerçekten pit pit kalp atışı gibiydi bende şaşırdım ilk cocuğumu hemen hissedemedim 20 haftaşara gelmişti hissedince
dunyamyavrularim12 Mervkskdjdjfjfjf bende 12 hafta da balık gibi bir dönme hissetim tek seferlik cinsiyetimiz kız .
Mervkskdjdjfjfjf Minnakpopus ay ben de kızımda 17. Hafta da hissettim bunda inanılmaz şaşırdım kızım pek hareket etmedi gerçekten de sakin bir çocuk cinsiyetten ziyade artık şey düşünüyorum anne karnında belli oluyor sanırım çocuk sakin mi olacak
Mervkskdjdjfjfjf dunyamyavrularim12 hurafe olduğunu bende düşünüyorum açıkçası ama 2. Gebeliğim kızımda 17 haftada hissetmiştim o yüzden bu kadar erken hissetmeye şaşırdım
Minnakpopus Mervkskdjdjfjfjf yok bence onlada alakalı değil çocuğun mizacıyla alakalı 😂 ilk oğlum uykumdan uyanıp ağladığımı bilirim tekmelerinin acısından evet hareketli ama çok dingin bir çocuk 🥰 Umarım bu da en az abisi kadar olur 🤲
Nurellaaaaaaa1212 Mervkskdjdjfjfjf 12+4 3. Gebeliğim bende hissedyorum ara sıra pıt pıt vuruyor sol tarafımda. Hafta basına hissettğimde doktoruma sordum mesaj atıp. Cok muhtemel artık vücudun alıskın sende tecrübelisin hissedebilirsin ufak ufak dedi