Susamandmommy Kızlar benim cok kilom var maalesef 90 kg.. Karnım ne zaman belli olur sizce elma seklinde vücut tipim
Ceku256 Susamandmommy 63 le hamile kaldım. 3 kilo verdiğim halde 12. Haftada artık kimseden gizleyemeyeceğim bir haldeydi karnım. Soranlara yok diyemiyordum 🤗 Kişiden kişiye göre değişiyor ya ablam ikizlere hamileydi 5. Aya kadar hiç hamile olduğu belli değildi 😂
Minelsu0606 Susamandmommy 88 le hamile kaldım 78 kiloya düştüm karnım hala cıkmadı çıkmışsa bile belli olmuyor 19+5 haftalığım
Flowermom0 Susamandmommy bn oğlumda 60 ile hamile kaldım son haftalarda çıktı karnım. Kızımda 67ile kaldım 83 falandm doğuma giderken. Kızımdada nerdeyse karnım yok gibiydi. Okadar hamile elbisesi tulumu aldm hiç hevesimi alamadm . 3cüye artık 😅
Dlraa1 Ben 51 kiloyla hamile kaldım , şuan 25+4’üm ve kilom 58 oldu 😌 19. Haftadan sonra belirginleşti bende. Tamamen iç karınla alakalı birşey bence. Şuan kaç haftalıksın ?
avucundaopucuk 58 le hamile kaldım şuan 23+2 yim 63 kiloyum ama karnım 20 haftalıktan sonra çıkmaya başladı ama bol tişörtler giydiğim için anlaşılmıyor 😅
Susamandmommy avucundaopucuk bende öyle cok belli olsun istemiyorum bi yandan karnım büyüsün istiyorum kararsızlıklar..
avucundaopucuk Susamandmommy büyümesi hoşuma gidiyor ama dışarıdan belli olması birilerinin anlamasını istemiyorum 😅 bilmiyorum öyle belirgin bir göbekle dışarı çıkamam benim hoşuma gitmiyor nedense