Senanur07 Kızlar 40+2 yim bebek hala kanala inmemiş suyu azaldı. Kanala inmezse sezeryan olacak dedi dr kanala inmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin
hayalperest2310 Senanur07 sancınız yok mu sancının etkisiyle bile kanala girer benim kızımda öyle olmuştu bende 40+5 te doğurdum ama suni sancıyla
Zeynep_Sedat Senanur07 yürüyüş üzerine 5.kata çıktım ama inene kadar akla karayı seçtim 😁 ananas yedim hurma yedim gece sancım tuttu doğurdum deneyebilirsin
Innerglow Senanur07 ay benim oğlum da öyleydi zor döndü sadece yürüdüm canım dönünce de baya hissettirdi ama döndüğünü dönmezse de üzülme nasıl gelmek isterse öyle gelsin stres yapma
hayalperest2310 Senanur07 sancıyla birlikte girmişti canım bende de sancı yoktu ama sonu sezeryan olmamalı bunun için en azından denenebilir
Senanur07 Zeynep_Sedat yaa aslında çok merdiven inip çıkıyorum ve yürüyorum da ama bebek hala kanala girmemiş suni sancı verseler kanala girer mi acaba
Zeynep_Sedat Senanur07 bilmiyorum ama suni sancı çok kötü yaşadım onu da bir daha tövbe yani.. Sen yine de dene hurma ve ananası. Birde bir ayağın kaldırımda bir ayağın yerde olsun öyle yürü oda çok etkili