Gulsah7171 15+2deyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissederim? Bazen değişik Bi gaz hareketi gibi bişey oluyo anlamıyorum bebeğim mi gaz mı
Deletedmom667 Gulsah7171 bnde 14+4 teyım hıssettım gazdır dedım. Bebekte olsa gaz sancam 20 ye kadar 😂
Zelnuray Gulsah7171 seğirme gibi hissediyorum ben ilk hamileliğim yengeme sordum hissetmeye başlamışsın dedi bi kaç kişiye sordum herkez aynısını dedi
Minikeller92 Gulsah7171 benim doktorum en erken 17 haftada anlarsın ilk gebelikte dedi şuan 19 um hala hissettmiyorum🙄
Gulsah7171 Minikeller92 bende anlamıyorum evet bebek hareket ediyor diyemiyorum hep gazdır bu diyorum 😄
Dderryaa Gulsah7171 bende 18haftalığım tık yok başlarda seyrime gibi hissediyordum ama şimdi hiç tık yok korkuyorum
Minikeller92 Korkutmayın kendinizi arkadaşlar beni. Su azalmam düşük tehlikem herşeyim var dün gittik doktor gösterdi ultrason da çok hareketli ama ben hissetmiyorum bu gayey normal 22 haftada hissedenler varmış bende onlardan olcam heralde 🤤
Pamugum Gulsah7171 ben 16. haftada pıt pıt diye hissediyordum sonra o hisler de geçti bugn 22+1 ve bugn tekmeleri hissettim çok şükür🙏🏻🤗
Yesim_Ercan Gulsah7171 ben 16 haftaliken hissetim kucuk kucuk tekmecikler sanki icimde kelebek ucuyodu bu benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde gec hissetmisitim