burcum_17 Kizlar elinde bu takviyeler olup kullanan varsa kalanı uygun bir fiyata vermek isteyen var mı varsa bu tarz takviye lazım almak istiyorum yazarmisiniz
edakok burcum_17 bende 16 adet inolac 4 adet magnezyum var sana veririm para istemem iletişime geçmek istersen instagramda ozgecarkt__
burcum_17 Tamarix şimdi baktım inovitol inostol yokmuş orda 🤷🏻 Ebru Ceylan var instada onunla konuştum bnm durumumda günde iki kere esiminde 1 kez alması gerekiyormuş maddi olarak zorluyor o yüzden uyguna nasıl getiririm diye bakıyorum zaten çok vaktimde yok menopoz kapıda 😔
damlaloglu Bende onları kullanıyorum gerçekten maddi olarak epey zorluyor ama yapacak bir şey de yok bir yandan, sizde problem nedir? Bizde pcos ve sperm hız-sayı-morfoloji
burcum_17 damlaloglu Bnde düşük Amh 0.28 di 2021 de bakıldı şimdi yüksek FSH 19.45 yumurta kalitesi düşük eşimde sperm azlığı var ileri haretli düşük bn şimdi pholicaps omega extra mag kullanıyorum eşimde extra mag ve maca kapsül kullanıyor şimdi ebru hanım bunu önerdi bunuda bı deniyelim dedik araştırıyorum işte
Tamarix burcum_17 folik asit başla derim eşine regenesis alıyorum ben omega 3 lü arı sütü al bir kg bala karıştırın sabah ve öğlen yesin bir tatlı kaşığı
Tamarix burcum_17 soğan yiyin bol bol ıspanak ben çok yiyorum çiğ soğan ıspanak falan hep yumurtaya faydalı
damlaloglu burcum_17 Bizde inovitol ve magnezyum kullanıyoruz artı olarak ben folik asit ve omega da alıyorum bir de bu ay jeli aldım bakalım hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah bizlere de 🤲
herseyguzelolacak6 burcum_17 merhaba su an Amh biz kaç acaba kaç tane yumurta görülüyor ? Ne kadar süredir korunmayı bıraktınız bebek istiyordunuz
burcum_17 Tamarix Bir de Ahmet Maranki nin bı tarifi var çoban çökerten çakşır otu falan var onun malzemelerini aldım hazırlayacağım o da çok iyiymiş erkek infertilitesi için
burcum_17 Tamarix Beslenmeme dikkat ediyorum aslında sebze yeşillik tüketiyorum ama yaş da var ya malesef yetersiz kaliyo destek şart
Tamarix burcum_17 ben macun aldım bi de içinde ne var söylemedi ilişki bir saat öncesi kullanın dedi bana da adem elması geldi umreden duydunuz mu hiç
burcum_17 Tamarix inşallah Allah gönlüne göre verir 🙏🏻Açıkçası sorunun bnden kaynaklı olduğunu düşündüğüm için çok stres yapiyorum gerçi oluruna bırakmaya vaktimde yok bulduğum herşeyi deniyorum artık biri tutsun 😔
burcum_17 Tamarix Evet ama doktor olmaz demiyorum ama biraz zor dedi morfoloji bakilmadi bu sürede çok kilo aldım regl düzenim bozuldu ona takviye kullanınca olur da bnm geri dönüşüm yok malesaf menopoza girersem zaten biter
Tamarix burcum_17 öyle düşünme o durumda ne çok kalan var ımom var takvşye ben belki onu alabilirim bayağı güzel diyorlar
Diiidemm1 burcum_17 Instagram da ovulasyon sayfası var orda macun ya da kapsül satılıyor eşli olarak kullanılıyor isterseniz ona da bir bakın
burcum_17 Tamarix Uygunmuş fiyatı da ama inositol içermiyor galiba birde d-kiro-inostol içermemesi lazim bende yumurtlamayi baskiliyormus ters etki yapiyo acaba içeriği nasıl inovitol ve magnezyum kullansan yeterli demişti Ebru hanım bunlarida bir arastirayim önümüzdeki ay başlarım birine artık