Dlnbrk 🚨Şuan mağazadayım tecrübeli anneler cevap lütfen süt pompası olarak hangi model ve hangi marka almalıyım (ilk 2 yıl çalışmayacağım evde olacağım) giyilebilir olanlar mantıklı geliyor ama tam kavrıyor mu sızıntı yapıyor mu elektrikli daha mı garanti kullanan anneler var mı yardımcı olur musunuz ? >!!<
BenimBalBidigim Dlnbrk Ben chicco aldım kullanıyorum şarjlı prize takmak zorunda değilsin gayet güzel memnunum şahsen
bikbikbikaak Ben bebebao kullandım ama mağazada var mıdır bilmem. Elektrikli olanlar bence zor, yeri gelecek bebeği emzirirken diğer memeyi sağacaksınız sürekli priz yanında oturmak falan bunaltıcı geliyor bana.
Alavya bikbikbikaak ben de bebeao giyilebilir aldım ama henüz doğum olmadığı için kullanmadım. Memenun musunuz?
bikbikbikaak BenimBalBidigim bebebao eller serbest, şarjlı yani şarjı bitince takıyorsunuz sonrasında herhangi bi prize bağlı olmadan sağım yapabiliyorsunuz
bikbikbikaak Alavya evet memnun kaldım. Gücü azalıyor dediler ama bilmiyorum çok uzun vadede ne olur henüz öyle bi şey olmadı