Kalbimde Kızlar ya bu son 1 haftadır sanki alarm kuruyorum gibi saat 2:30 da kalkıyorum kafayı yicem sabah 7 de işe gidiyorum saçma değişik rüyalar görüyorum nasıl düzelcek bu ya 12 hafta olduk bugün şükürler olsun
star_ana Kalbimde benim ilk gebeligimd3 hep saat 4 te uyanırdım istisnasız özellikle sona doğru bilin bakalım nolllldu bebeisimde hep o saatte uyanırdı :)
busra__20022025 Kalbimde ben 3. Trimesterdayım son ayım aynı sorun ilk trimestırda da vardı 2. Trimester de düzene giriyor ancak ilk sonuncu çok sıkıntılı geçiyor 🥲
Eslem2112 Kalbimde ya ben hamile değilim 😔ve bende kötü rüyalar görüp uyndım sonrada bebem uyandı onu sallıyorum 😂
bebegimibekliyorum__ star_ana ayyy gerçekten mi bende saat3 ve 6 da uyanıyorum bebişte de mi öyle olacak 🫣
nevaneva babymomdad_ magnezyum kullanmaya başladıgınızda uyku kaliteniz artıyor doktor uygun gördüğünde yazar ileriki haftalarda rahat edersnz
Janssue Kalbimde 1.trimesterda yaşadım bunu. Simdi 3’teyim ilk trimesterda ne yaşadıysan tekrar geri döndü bu saatte kaçtı bir anda uykum 😅. Gün içinde uyumaya ve dinlenmeye çalış.