Gammz İlk oğlum 3kılo doğdu normal doğum ama bunda 4kıloy yakın dogar dedı doktor zor olur gıbısınd getırdı bu durumu yaşayan varmı
Su123 Gammz açıkçası ultrason ölçümleri çok net çıkmıyor bazen yanılgı oluyor banada kızın kilolu doğacak sezeryan olmak zorundasın dedi nomal doğmaz dedi başka doktora gözüktüm bu defa makat gelişiydi sezeryan oldum ama doğunca minyon bir bebek doğdu gebelikte farklı doktora gözükmekte fayda var
bebegimibekliyorum__ Gammz canım ikinci doğumunmus bence doğurursun tabi doktorunu dinle ama normal doğum yapan biriymişsin bunu da doğurursun
m_mervee Gammz benimde doktor ikinci 4 kilo olmadan doğurtmak istedi öyle de oldu 🙂 ilki 3500dü 2. 3670 bence ikinci diye ilkine göre çok daha kolay oldu rahat atlattım doğumu da sonrasını da 🙂
Bussrra Benimde ilk kızım 3.680 kg doğdu. Şimdi ikinci kızım 39 haftalık 4.010 kg . Doktorum ikinci doğumun normal doğurursun dedi. Korkuyorum ama bekliyorum hala
Bussrra Gammz Evet ama suyum geldi diye doğum başlamıştı, açılmada yoktu sancı da. Suni sancıyla 18 saatte doğurdum
guneykeremsmom Gammz 3630 doğurdum ilk oğlumu gayet kolay bi doğumdu şimdi ki oğlum daha kilolu çıkıyor ölcümlerde bakalım kaç doğacak 3500 çıkaran 4ü de çıkarır yaaa hahahaha
ronyamm0606 Gammz ilk doğumum 3.900 gram doğdu kızım. Evet zordu ama ilk doğumlar zaten zor olur genelde ikinci zor olmaz o kadar diye düşünüyorum
Karabulut-89 İlk kızım 3380 di ilk olduğu için zordu Oğlum 3180 di çok daha kolay oldu İkinci kızım 3840 gramdi zordu sonrası da zor oldu istemsiz gaz çıkartıyorum🤭
Nihan87 Ultrasonda 3.5 kilo görünen oğlumu normal doğurdum, 4 kilo 180 gram doğdu, çok da zor bir doğum değildi açıkçası.