Aysgl34 Hanımlar aranızda Esenyurt Esencan hastanesine gıden var mı? Doktor tavsıyesi ıstıyorum o hastaneye gıdenlerden
Derinshee Aysgl34 ahmet mahmutu kesinlikle öneririm her detayını anlatıyor hiç gocunmadan güler yüzlü ve çok ilgili bir hoca
Susu61 Aysgl34 ben Melih beyin hastasiydim çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim muayene ücreti 1485 TL doğumu da 45000 TL
Aysgl34 00gkcm muayene ve doğum ucretlerı hakkında bilginiz var mı? Ben 9 yıl önce ilk dogumumu orada yaptım çok memnundum uzun zaman oldu o sebeple bılgı almak ıstedım cuma günü gıtmek istiyorum ama benım son haftalarım inşaallah alırlar sorun cıkarmazlar
00gkcm Aysgl34 doğum ücreti 30-40 arası ama net fiyatı pazartesi gittiğimde soracağım muayene ücreti olarak 1450 tl sağlıcakla kucağınıza alın inşallah❤️
Aysgl34 00gkcm çok teşekkür ederım umarım hepımız kolaylıkla sağlıkla alırız kucagımıza bebışlerımızı 🥰
00gkcm Ozlem_255 merhaba evet gittim bugün doktor doktor değişiyor bedia hanımda 24.000 tl normal doğum 29.000 tl sezeryan doğum sigortanız varsa hazıran temmuz gibi ücretlerde artış olabilir dediler
Aysgl34 00gkcm bende bugün gıttım bedia hanıma muayene oldum çok sevecen ve tüm sorularıma içtenlikle ayrıntılı bı şekilde cevap verdi orada doğum yapmaya karar verdım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım son günlerimiz artık 39 olduk bız
Mucize0 00gkcm Çok uygun gibi geldide gitmek istedim bende ama diğer yerlere göre neden daha uygun olabilir
00gkcm Mucize0 medihaus ve mediplus esencandan daha uygun şuan bu fiyatlar normal 90 bine de doğum yapan var 15 bine de
Kkcyb Benim 3.gebeliğim Salim bey 52den başlıyor Melih bey 42den diğer doktorlar için 38 bin fiyat verdiler sanırım kaçıncı doğum olduğuda önemli çünkü kaçıncı diye sorup ona göre fiyat çıkardılar
Sizdenbirii1 Kkcyb ya Salim sezer mi 52 bin ben o doktora takipliyim siz Hangisine takiplisiniz acaba:)