senem-yabaci sendekimsinnn ikimiz de kız hissettik. Hatta eşim elbise falan alıyordu kızım olacak diye. 17. haftada ultrasonda bacak arası bombeliydi boştu yani. Eşim onu pipi sanmış biraz üzülmüştü. Ama ben bak bacak arası boş diyip durdum hep. Ertesi gün aile arasında partide kızımız olacağını öğrendik.
SuEr_Tu1512 sendekimsinnn Bir oğlum var onda ne hissettiğimi hatırlamıyorum 🤭 Ama bunda başından beri kız hissediyorum, eşimde kızımız olucak demeye başladı inşallah öyle de olur 🙏🩷
bdlakbrn sendekimsinnn hamile kaldığım ay daha öğrenmeden rüyamda tombiş çok güzel bir oğlan çocuğu görmüştüm ama hamile kaldığımda tatlıdan tiksinip aşırı kustuğum için bu kız olur diyordum, eşim başından beri erkek dedi, oğlumuz oluyor Allahın izniyle 😂🙏🏻🧿
Beyzasari sendekimsinnn İlk hamileliğimde ben hep kız hissediyorum derdim eşim erkek derdi erkek çıktı ikincide de ben erkek hissediyorum diyordum hep buna da kız dedi kızmış gerçekten 😅🥰
Minelsu0606 sendekimsinnn ben herkese diyordum kızım olacak biliyorum eşim hep diyordu ya bukadar emin konusma nerden biliyorsun diyordum hissediyorum bide hep karnımla konusurken ağzımdan kızım kızım geçiyordu ve sonuç kızım oluyorrr
Tatlisanne42 sendekimsinnn ewt kesinlikle doğru benim oğlumda çok sivriydi kızımda yaygandi bundada yaygan hemn bildim bilirsiniz stn baldirlarda buyuma popda büyüme olur genelde bel aşağısında büyüme olur yukarı taraf değilde alt trf büyür hep karın büyür karın yanları boş ise erkek dolu ise kız demk
sendekimsinnn Tatlisanne42 canım valla ben hiç anlamıyorum daha karnımda çıkmadı bi iyice kendimi incelemem lazım😅😅
Tatlisanne42 sendekimsinnn kaç haftalık sin şuan bide sol göğsün daha büyük olursa kız oluyormuş öyle duydum
Rukiyeinci94 Tatlisanne42 merhaba karın şekli hamilelikte olan belirtiler hurafe diyorlar ama siz kızınız olduğunu hangi belirtilerle anladınız ?
Tatlisanne42 Rukiyeinci94 karnımın şeklinden belirtilerimden anladım ve hissediyordum da stn bide cilt kotulusirse anlıyorum
Gg5348 sendekimsinnn ben başta erkek hissediyordum hatta rüyamda görmüştüm eşim kız hissetti kızımız oldu🥰