crazyymom [silindi] ay sorma biz bsy yazincada kuduruyolar kocalarına bu kadar carlasalar adamlar yola gelecek sjsj
Eslem2112 AnayimBenAna_ [silindi] olurda bidaha böyle postlar açılırsa bizide etiketleyin gülelim kız 😂😂
AnayimBenAna_ Eslem2112 müzeye koyulur ne yapılabilir başka 🤦🏼♀️ ben mesela kule yaptım hatıra sonuçta
crazyymom [silindi] bide para toplamak için yalan söyleyen fake hesap vardı hatta karakol fotosu atmıştı sonra yalanı çıkınca baska hesaplar açıp şeyinin fotolarını atmıştı buraya erkekti 🤣
Eslem2112 AnayimBenAna_ bnde öyle diyorum uyumam lazım da olmuyor baya sarıyor bacımsular bide size zahmet bir post açtım ablamın testine bakarmısınız 🙏🙏
bktgkce Ben de şu aldatılma postlarından sonra iyice paranoyak oldum. Her gün biri aldatıldım postu açıyor
Neferut bktgkce Ben artık onlara asla bakmıyorum bir ara hiç yapmayacağım şeyler yapıyordum eşimin telefonunu kontrol etmek gibi. Aştım onu
AnayimBenAna_ Tutaste_ benimde anlamadığım şey kocam beni aldatsa gidip post açmak aklıma gelmez ya çok saçma buluyorum bu olayı ben. Akıl istiyo mesela aldatan adama ne yapılır boşanılır ödül ver diyecek halimiz yok yani.