umutluanneadayi AnayimBenAna_ ama görümcesi de hak etmişti eline ekmek gelmiş başka şey gelseydi onunla dövecekti 🤣🤣
Neferut AnayimBenAna_ o traş olayını hatırlıyorum ne postlar okumuşuz ne yaşamışız biz bu saatte tüm yorumlara kahkaha atıyorum imdat djjddj
AnayimBenAna_ Neferut aslında uyumam lazım kızlar uyumuşken sabah erken kalkıcaklar dikilicekler tepeme ama bu post beni salmıyor şuan 😂
Nazsuuu umutluanneadayi ay benimde başıma gelmişti içimde kalmıştı bende eşime diyom ki nerde pzrvatf bı baktm yarı icerde yarı dışarda çok gülmüştük😂🤢
Neferut AnayimBenAna_ benim de uyumam lazım benim sıpa gece 3 te sabah oldu sanıp uyanacak ama gülmek için odadan dışarı bile çıktım 😅😅
Eslem2112 AnayimBenAna_ bnde öyle diyorum uyumam lazım da olmuyor baya sarıyor bacımsular bide size zahmet bir post açtım ablamın testine bakarmısınız 🙏🙏
AnayimBenAna_ Neferut o evreye gelmedik daha yeni doğduk ama bu ağlayınca büyükte uyanıyo her sabah 😂
Girlmama umutluanneadayi bskdndifbdjjfjdj adam havali olmak icin net eczaneden en buyuk prezervatifi aldi jrjfnrjnfkfnfjnfjfhfj
crazyymom Neferut bi ablamız vardı durduk yere İnternetten pasta fotosu paylaşıp ben yaptım yazmisti hemde birsuru hikayeyle 🤣
[silindi] crazyymom kahve de paylaşıyordu o kuzum wjjejdk sonra ifşalanınca ay uğraşamadım arkadaşımın instagramından aldımm demişt ajdmkfld
Ayshababy AnayimBenAna_ traş konusunu bende hatırlıyorum hatta şey demişti körede-Amerika’da kadınlar sağlık açısından dipten temizlik yapmıyorlarmış sağlıklıymış kıl içinde durmak 😀