Neferut Aklımıza yer edinen, hiç unutamadığımız postlar var mı kızlar. Geçmişi hatırlayalım ve gülelim biraz hem hatırlamış oluruz 😂
Balbebek012 Neferut banyo postunda bebeğini ayda bir yıkayan biri vardı ona bari bebeği haftada bir yıka dedim diye linç yedim asla unutamam onu Bir de bir ablamız vardı sürekli pinterest ten foto çalıp atıyordu kendi yapmış gibi 😂
[silindi] Neferut 😂😂 okuyunca aklıma direkt yatak odasının duvarına mal yazılan arkadaşın postu geldi, kulakları çınlasın 😂😂
Neferut Balbebek012 Ay onu hatırlıyorum. Ben de şeyi unutamadım hatırlarsın bebeğinin bezlerini 40 gün boyunca evinde biriktiren abla 😂😂
Eslem2112 Balbebek012 bi abla da vardı eşim tektaş aldı falan yazmıştı pinterestten atıp duruyordu bide kızıyordu nie yalan söyliyeyim die baya gülmüştük 😂😂😂😂bize eşinin aldığı yüzüğü yutturmak için çaba sarf etti ama kızlardan biri ekran görüntüsü attı 😂😂
Balbebek012 Neferut ayy evet tüh nasıl unuttum ama bebeği yıkamayn yer etti kafamda onu unutmam mümkün değil
Girlmama Neferut benim hatirladigim komik degil yanlis hatirlamiyorsam ikiz bebekleri vardi gacinin agliyor diye birine vurmustu sonra kocasi da onu dovmustu buraya post acmisti esim beni dovdu diye tek sorun esinin dovmesiymis gibi
Nazsuuu umutluanneadayi ay benimde başıma gelmişti içimde kalmıştı bende eşime diyom ki nerde pzrvatf bı baktm yarı icerde yarı dışarda çok gülmüştük😂🤢
Girlmama umutluanneadayi bskdndifbdjjfjdj adam havali olmak icin net eczaneden en buyuk prezervatifi aldi jrjfnrjnfkfnfjnfjfhfj
umutluanneadayi Neferut inşallah 🤣oda bir postta görmüş gülmüş başına gelmiş inşallah başıma gelmez diye dua ediyorum 🤣
Beyzadrs Neferut kocasıyla eniştesinin ilişkisi olduğunu düşünen biri vardı, yeni hamileydim ilk defa giriyordum uygulamaya şok olmuştum 😂😂😂
mihraninannesi02 Beyzadrs top 10 da zirvede bu yer alır bence yaaa ne oldu acaba sonuç merak ediyorum 😂😂😂