amamoms Kızlarr yarın yumurtlamamın üstünden geçen 12. Gün sabah gebelik testi yapmalı mıyım?? Yoksa çatlamadan sonra mı 12. Günde yapmalıyım. Acill cevapp😂
Innerglow amamoms çatlamadan sonra canım yumurtlama önemli değil çatlama olursa zaten sperm i alıyor o yüzden çatlamayı baz alman lazım
amamoms Belisss06 yaa sorun şu ki pcos başlangıcı var 2-3 aydır düzensizim, onu çok takip edebileceğimi sanmıyorum yanıltabilir günlerim:(
amamoms Nisannurr kimisi yumurtlamadan sonra diyo kimisi çatlamadan sonra diyo bir yandan sabırsızlanıyorum cuma günü evim taşınacak aşırı yoğun yorucu geçiyo günlerim tedirginde oluyorum eğer varsa bişey olur mu diye ay bilmiyorum
-mavim- Innerglow çatlama dediğiniz yumurtanın tüplere bırakıldığı zaman mı ( kusura bakmayın kör cahilim😅)
Serone -mavim- ya bu işler çok zor ya sürekli test umut şu yanlışlıkla oldu diyenlerin yanlışlığından nasip et Allahım
Belisss06 Serone evliler nasıl yanlışla oluyo 8 yıldır hala anlamadım 🤣 bana biraz yalan geliyor istemem yan cebime koy
Serone Belisss06 valla iş yerinde arkadaşım var oturdu ağladı nasıl oldu diye bende işte sabah akşam ovulasyon testi yapıyorum😀😀
damlaloglu Serone Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür, bu kadar emek, çaba karşılığını bulur inşallah 🤲🤲