Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 inş bende cuma pazar değerlendireceğim.sperm.kalitesi için gün aşırı deneycem
Gylcu Ilgaz01 yaa ciddi misiniz ben çikolata kisti için düşünüyordum bu gün reglin 5. Günü sabah bir bardak içtim devam edip etmemek konusunda kararsız kalmıştım
Ilgaz01 Gylcu bende kist yok kimyasal yok ve pkos yok ben bunlar dan biri olunca yapılması gerek diye düşünüyorum
Gylcu Yenihayatyeniumut51 Evet sanırım öyle oluyor laboquick in ovülasyon testini almıştım o testin açık renk gösterdiğini yazanlar da olmuş ama tam olarak C çizgisi kadar koyu olmadı sonra da çatladı zaten emin olamadım o yüzden
Yenihayatyeniumut51 Gylcu Aynen canım ben de Ovulasyon testi kullanıyodum tam pik olmadan silikleşmeye başlıyodu
Onurbunur Serone gerçekten sürekli takvime bakıp duruyorum erken test aldım bekliyorum az kaldı dayanamayacam
Yenihayatyeniumut51 Gylcu Adetin 3.günü başladım tam yumurtlama günü bıraktım Ocak ayında yapmıştım o ay gebelik oluştu ama başta dediğim gibi dış gebelikti maalesef
Bglmmrn Belemirrr ben aynı durumdayım canım oğlum 3 yaşında 7 aydır olumuyo hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum 🙈
Belemirrr Bglmmrn açıkçası 3 yaşında olsa ben hiç cesaret edemezdim ama tabi ki kendinizi hazır hissediyorsanız olabilir