Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 inş istediğin gibi olur benimde bu ay çok istiyordum farklı sıkıntım var çok canım sıkıldı
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 hmm belki de bu ay yumurtlama olmadı benim de geçen aylarda o kadar olmadığı oldu ki
Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 çocukla ilgili ikimizde no etli gebe olsam nobetten muaf olup çocuğuma bakacaktim canım sıkıldı çocuğuma kim bakacak diye
Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 ilaç kullandım çok şaşırdım ilk defa silik ti yok oldu sanada gecmis inş olur bebis
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 Allah bi kapı açar canım benim bu ikinci çocuğun mu olacak belki bu ay bile olur kuzu Allah bilir ben 1 buçuk yıldır her ay umutlanıyorum napim
Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 inş senden ümitliyim. Kendimde heves kalmadı yarın değerlendireceğim ama peki pik oladan sefaf akıntıniz oluyor muydu bu ay vajinam bile kutu ovulasyon döneminde
Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 rabbim hayırlı zamanda versin. İnş memurluktan istifa etmek istemiyorum ama çocuk ortada kalacak ağzımda yanağımda kocaman yaralar cikti görsen korkarsin can sikintisindan
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 canım benim de sağ tüpüm dış gebelikten alındığı için sana göre ihtimalim düşük Allahım nasip etsin çok istiyorum bakalım
Dileminiz Belemirrr Bende bu ay doğuruyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin can kızlarım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte siz de bebişlerinizi kucağınıza alabilesiniz 🥰❤️❤️❤️
Negatif Kızlar benim 2 gündür Ovülasyonda pik çıkıyordu, bugün sabah iki çizgi de kırmızıyken az önce yeniden yaptım çizgi silikleşmiş. Bu ne demek oluyor
Ilgaz01 Yenihayatyeniumut51 benimde sağ tup pek çalışmıyor yumurta olmuyor tek tuple gebe kaldim ilk bebekte
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 oy kıyamam peki yakınında böyle güvendiğin bi komşu abla ne bilim kreş gerçi kreşler de çok pahalı ama
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 Umut oldun bana da Allah gönlümüzdekini nasip etsin sana da bi yol göstersin inşallah çalışan anne olmak zor çaresizlik çok yaşaniyor biliyorum