mucizebs Arkadaşlar dün sezeryan doğum yaptım. Ama maalesef sütüm gelmiyor. Bebeğim kilo vermiş. Doktor mama takviyesi verdi. Ne yapsam sütüm artar en hızlı bir şekilde
Nurrr26 mucizebs dün doğum yapmışsınız çok normal kendinizi sütüm gelmiyor diye üzmeyin bebeği sürekli emzirmeye çalışın komposta şerbet vs için bebek emdikçe sütünüz gelir. Bebekler doğduktan sonra doğum kilosunun altına düşüyor ne kadar kilo kaybı var ki doktor öyle söyledi
Daisyy000 _2baby1mom_ Evet benim 1-2 damla sütüm vardı. Oğlum 2 yaşına girecek hala emziriyorum. Bunu bu hapa borçluyum
Habibe08 mucizebs kuru dut benim sütü mu costurmustu kuru dut kaynatip hem denlerini yiyip hem suyunu iç
Cacaege mucizebs hiç ümitsizliğe kapılmayın gözlerinizi kapatıp bebişi bol bol emzirdiginizi hayal edin çok artıyor süt yok dedikçe küsüyor yok oluyor. Bide daha dün doğum yapmışsınız bi eve geçin duş alın sıcak su da çok artırıyor bide gelmese bile emzirmeye devam edin bebek çektikçe gelecektir
Sun10 mucizebs Cacaege aynen zaten yeni doğum yapmışsınız yok demek için çok erken bebek emdikçe gelecektir
Busraakay_26 mucizebs canım daha yeni doğum yapmışsın sütün gelecektir sıcak bir duş iyi gelir bir kaç gün mama takviyesi verebilirsin bu arada sağım ya da yine emzirme yapabilirsin memeye uyarı gittikçe sütün gelecektir
BirazbundanBirazondan1 Kuru dut kaynat iç, ısırgan otu sıcak suya koy, dereotu ye., tahin 2 kaşık ye, havuç, soğan bunlar sütü artırıyor
Mervemth Daisyy000 kullandıktan kaç gün sonra artmıştı sütünüz? Ben 2 haftaya yakın kullandım etki etmeyince bıraktım
iremd-1798 mucizebs kesinlikle kuru dut hem çerez gibi ye hem kaynat suyunu iç çok iyi geliyor. Umarım hemen gelir sütün ama stres yapma ki etkilenmesin.❤️ Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🥰