gunesveguney ben daha tetanoz aşısı olmadım sağlık ocağına gittim ellerinde kalmamış şehir dışına çıkıcam orda olcam 2 dozuda inşallah acısı yan etkisi var mı bilmem şeker yüklemesini yarın sabah aç karnına yaptırıcam 3 ay kaldı doğuma da eksiklerimi de tamamlarsam çok güzel olucak şuan tek moralimi bozan şey hastane odası süsleme ve hediyelikleri yaptırcam ama nasıl sipariş vericem kimse izin vermezler düşüncesi ilk gebelik hastane de izin veriyormuş 2.çocuk düşüncemiz olmazsa heves ediyorum görsün diye de bakalım aileme o konuda güvenmiyorum zaten kızım olacak diye inşallah onunla sınanmaz mışım öyle diyorlar doğum zamanı kötü bir şey olmazsa kendi odamı kendim süsleyip bazı hediyelikleri kendim yapcam eksiğim çok zamanım az 3 ay içinde bide ev taşicaz nasıl yetişecek o kadar şey bilmiyorum odası yok ev değişecek diye onu da hemen yapmaya gerek yok diyor eşim de kıyafetlerini eşyalarını nereye koyucam peki ben hastane çantası hazırlanacak kıyafetler tamamlanmadı ki hazırlayım çok dertliyim doğum korkusu var çocuk içimde kafası yukarıdaymis sezeryan gözüküyor doğumdan sonra lohusa depresyonu, ev işleri yapamicam yardıma gelecek kimse yok napcam ben bilmiyorum