ayminaninannesi Kızlar bugün genel kan tahlili yaptırdım 21 çıktı sınır 60 mıs demir depoları boş dedi doktor ne gibi takviye yapabilirim hap haricinde çok üşüyorum üstelik ve halsizlik var gebelikte düşünüyorum evde neler yiyebilirim
Bnguuu_102 ayminaninannesi hergün 1-2 yemek kaşığı pekmeze limon sıkıp iç canım eğer hurma pekmezi alırsan bebeine de faydalı okur folik asit ama üzüm dut pekmezi de olur hangisini bulursan 🌸
Eternal06 ayminaninannesi ben hurmanın üzerine bikaç damla limon damlatıp yerdim o benim demirimi çok güzel yükseltti, hamile değilim demişsiniz o yüzden tavsiye ettim hamileyken hurma biraz sakıncalı galiba ilk zamanlar.
Ceku256 ayminaninannesi canım arkadaş pekmezli yoğurt demiş ama kalsiyum ve demir birlikte alındığında beklediğin gibi bir verim alamazsın. Pekmez ya da demir için kullandığın herhangi bir şeyin yanında süt ve süt ürünleri kullanma.
ayminaninannesi Girlmama yogurt bazen olmuyor evde cnm sadece pekmez içsem 1 yemek kaşığı felan olurmu
Ebru2746 Girlmama kalsiyum demir emilimini azaltır ikisi de çok zıt demiri c vit arttırır pekmez ve limon ikilisi daha faydalı olacaktır sevgiler 😌
Girlmama ayminaninannesi olur tabi sade de yenir ama yogurtlu olunca tatli niyetine yiyordum ben tok da tutuyordu ekstra sut urunu oldugu icin de bebisi besliyor
Girlmama Ebru2746 ben o ikisini yiyerek son haftada bebegime kilo aldirdim onlar sayesinde 2500 dogdu