anneyim01 hepiniz idail yaşta ve kiloda hamile kalmısnız Allah evlat isteyen herkzlere versin Tekrardan Anne olmak isteynlerede ☺️🤲🏻Aminnnn
Parinas anneyim01 ilkine 24 yaşında 59 kg ile hamile kaldım, ikinciye 27 yaşında 60 kg ile hamile kaldım, üçüncüye 31 yaşında 59 ile hamile kaldım. İlk ikisinde lohusalık bitmeden eski kiloma dönmüştüm. Bakalım üçüncü nasıl olacak 🌸
anneyim01 Parinas Ne güzel bende 68 le hamile kaldım 85 le kapanış yaptım 72 ye kadar düşmüştüm sonra gebelik olmadı 95 im Bende cıkıyorum 😂 ha bire
Parinas anneyim01 gebelik düşünmeden önce diyet yaparsınız, biraz dikkat edersiniz sorun olmayacaktır 🌸
G12s_18 anneyim01 İlk hamileligimde 67 kilo ile hamile kaldım 22 yasindaydım 2. Gebelikte 25 yaşındayim 71 ile hamile kaldım
kimchikimdi anneyim01 21 yaşındayım 77 kiloyla kaldım su an 70 kiloyum artık yemek yemek istiyorum 😂😂
Sazenin Aylince şekeri kestim diyebilirim canım benim de mide bulantısı olmuştu ama çok etkilemedi yememi yedim yani ama sağlıklı beslenmeye de çalıştım
U-M_mom anneyim01 İlk gebelikte 79 la hamile kaldım arada bir düşüğüm oldu buda 3. Gebelik yani 102 ile hamile kaldım
Yogurtlupilav anneyim01 ilk gebelikte 31 yaşımda 48 kiloyla hamile kalmıştım. Bunda 38 yaşımda 55 kiloyla hamile kaldım. Hem yaştan hem kilodan bu seferki daha zor geçti kesinlikle..