danla2711 Elf-Efe 😂😂ay inşallah doğurdum yazmanı bekliyorum o kadar uğraş boşa gidemezzz😂 doğurursan bana haber verr
ikra17 danla2711 ayy bizim de şafak 175 🥹👼🏻 yarın kontörlümüz var inşallah cinsiyetini öğreniriz bebişimin 🩷🩵
Tatli_bebek12 YavruKurtveAnnesi benimde 110 canım bizim tahmini dogumumuz ne zaman olur doktorun soyledimi
YavruKurtveAnnesi Tatli_bebek12 henüz konuşmadık canım, zorunlu sezaryen benimki muhtemelen erken olur
Selim_Alparslan danla2711 bence bebislerimiz ne zaman sıkılırsa o zaman gelecek kuzum sağlıkla gelsinler inşallah 🙃
tlnbsky94 Birbenbirbebek benimde son 25 ama erken gelme ihtimali var 1aydır baş aşağı şekilde kemiğimde hanfendi artık kanalada girmiş ilaç kullandım ya gelirse diye geçen hafta ciğer geliştirici bile olduk ne aceleleri var acaba dünya işleri çok galiba 🤣😍
Birbenbirbebek tlnbsky94 hahah 😂😂 gelip yardım edecek demek ki annesii 😂 bizim de suyumuz biraz az sıkı kontroldeyiz bakalım bekliyoruz 🥹 bir aksilik olmazsa inşallah 31 mayısa mı denk geliyor sizin