danla2711 Fi123 ben 37+4 olacağım benim süreç bitiyor son günler inşallah hazırlıklarda bitti bebişin keyfini bekliyoruz 🥰
Fi123 danla2711 rabbim sağlıkla kucağına almanı nasıp etsin sağlıkla huzurla gelsin bütün bebişlerimiz
danla2711 Gulsahs benimki erkek 😂birde erkek geç geliyor diyorlar ben pozitif enerji yolluyorum inşallah evren mesajımı görüldüde bırakmaz ahahah
danla2711 Busraa199 hemen hemen aynı kalmış🥰🥹 bakalım kim önce doğuracak😂😍 sağlıkla gelsinler inşallah🤲
danla2711 ErsBegAs 2li rakamlar ayy şu 99 u yazdığım gün ne mutluydumm ama çok zaman var diye de düşünüyordum şimdi bakıyorum da zaman baya hızlı geçmiş aslında🥹🤩🥰
sedamusa danla2711 evet özellikle son günler aşırı hızlı geçiyor hiç bişey yetişmeyecek diye stres yapıyorum ☺️
danla2711 Arzu45 ay inşallah zamanında sağlıkla doğsun ♥️🤲 riskli gebelik zor gerçekten benimde hamilelik boyunca hep bir takım problemler çıktı ama çok şükür hepsini atlattık inşallah sizde atlatırsınız🥰
danla2711 sedamusa ay hiç stres yapma sonrasındada boş kalınca can sıkıntısından bu çocuk niye gelmiyor diyorsun 😂
danla2711 ErsBegAs 😂🤩 zaman su misali ah ahh keyfini çıkarmak lazım aslındaa belkide bir daha başımıza böyle güzel ve büyülü birşey gelmeyecek 😀