danla2711 Selim_Alparslan maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bizimde erkek geç geliyor diyorlar ama ben erken bekliyorum
Selim_Alparslan danla2711 ben ilk oğlumu 38+0 da doğurdum kuzum 🫠 yani inanmıyorum gec erken gelir olayına 😇
Birbenbirbebek danla2711 ay bu olaya da ayarım tamam onlar da insan da 😂😂😂 ne bilim yaaa bizde dogurcaz yaniii
danla2711 Birbenbirbebek ya evettt😂 ama benim doktorum eğitime gidecek ya tatile gitse derdim dur be ben doğurayımda öyle git nolur diye ahaha ama bana en başından beri yokum 15-19 mayıs arası 5 gün demişti😂😂😂
Gulsahs danla2711 valla hiç sorma artık doğurmadın mı lafından sıkıldım😂 yeter ki sağlıklı gelsin de gerisi önemli değil🩷
danla2711 Semass25 sağlıkla gelsin inşallah bizde doktorumuzla aynı sizin gibi erken bekliyoruz ama benim beyefendi kanala inmemişti en son
danla2711 Nurgunay0 hiç korkma neden korkuyorsun belkide kolay bir doğum olacak sen ne yaparsan yap o bebek doğacak ♥️ hiç kendini korkutma sağlıkla kolaylıkla bir avazda kavuşursun inşallah 🥰🥰
danla2711 Tugceelanaz ay maşallah darısı başımaaa🥰 çatı ağrısından anam ağladı diyebilirim hele yarım saat hareket etmezsem kitleniyor artık ayağa kalkınca yürüyemiyorum🥹🥹🥹
sonbahar_2322 danla2711 Evet 🙏🏻😊 oda gelir geçer inşallah Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤍🙏🏻