R-baby danla2711 Şafak 17 benimde 😂 arada adet sancısı gibi 5 10 dakika sancı giriyor belim de ağrıyor bakalım ne zaman gelecek merak içindeyim siz ne durumdasınız
danla2711 R-baby ay bendede kasıklarımda uyuşuk bir ağrı var dünden beri çatı ağrımda bir artma var gece uyuyamadım pilates topunda bir kaç hareket yaptım 😄dayanılmayacak bir ağrım yok ama bakalım beyefendinin keyfini bekliyorum
Beyzanur3 danla2711 şafak 25 ama benimde ağrılarım var ve nst de ağrılarım çıkıyo çarşamba günü kontrolüm var doktorum o gün yatış verecekmiş gibi bi his var içimde😊🤷♀️🤲
danla2711 Beyzanur3 hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 🥰 salı günüde benim çatı muayenem var benim ağrılarım var ama nstye bağlandığım zamanlarda kayboluyor😄
helloandhello danla2711 seni hatırlıyorum ben saflıkla al kucağına az kalmış birbirimize cevaplar veriyorduk 😍
Didomido00 danla2711 şafak 25 ama bende erken gelicek hissediyorum sağlıklı gelsinler de önemli olan o 🥰🥰
danla2711 Nisa0233 amin inşallah 🥰 sanki bir yerlerden burnuma burnuma yeni doğmuş bebek kokusu geliyor 🤩🥰
Sinosanneoluyor2025 danla2711 142 cnm , senin zamanlarına ışınlanmak istiyorum sağlıkla Allahın izniyle 🤲🏻❤️🤲🏻❤️
danla2711 Sinosanneoluyor2025 😂🥰ay bunu bende hep son günlerde olanlara söylerdim ama şimdi bakıyorumda zaman geçmiş ya ben geçmez sanıyordum son günler daha kritik😂 geldi gelicek diye kafayı sıyırdım desem
danla2711 Zeynepkarip 🥰 ay süper bir sürü kız varrr😂 oğluşuma kız arıyorum hanımlarr😂 şimdiden kaynana modum açıldı ahahah
danla2711 Burnosunn_annesi 😂🥰bende 2.de ona göre ayarliyim ahahah bide benim ki geç döllenme ama çok şükür sonradan sat ile uyumlu gitmeye başladı 😄
danla2711 Mervetrkmn ay süper😂🥰 insan tarihi bilincede içi rahat oluyor değil mi😂 bir başak burcu olarak beni belirsizlik tüketti de
danla2711 Esrafeyyat1 😂🥰akşamlık sabahlıksın demekkk ay hadi bakalım maşallah bir sürü kişi benimle birlikte doğumu bekliyor çok heyecanlanıyorum böyle benim gibi doğumu bekleyenleri görünce🥳🥳🥳
gizem_sert danla2711 kesinlikle önümüzdeki ayı saymıyorum bile temizlikti hazırlıktı bi de araya bayram giricek ay bitti bile sayarken 😂😂 Sağlıcakla gelsin bebişler 🌸❤️
danla2711 gizem_sert ay benimde hazırlıklara bayram arası girmişti😂🥰 31.haftaya kadar çalışıncada hazırlıklar yetişmeyecek diye kafayı takmıştım çok şükür hepsi yetişti 2 haftadırda sıkıntıdan kafayı sıyıracağım😂