Mel53 Kızlar benim meme uçlarım böyle sarı oldu kabuk kabuk gibi. Hiç öyle olanınız var mı? Ne onlar anlamadım. Bebeğe yararlı bişe mi? Yoksa tırnağımla kaldırayim mi ?? 33. Haftadayımm😬😬😬🤦🏼♀️
bulutunannesi33 Mel53 kaldrma cnm dusda zatenyumusar duser hafıfden baslamıs artk gogusfe hreketlenmeler bnmde oluyo putur putur ıseler dokuluyo styenımden her bebeısımde oyle oluyodu bndads oldu
Semaburak Mel53 süt 😬 benim epeydir var kaldırsan bile yeniden akıp kabuklaşıyolar kolostrum mu ne deniyor ilk zaman gelen o kıvamlı süte o azcık akıp tıkaç gibi oluyo 🙈
bulutunannesi33 Mel53 elleme elleme dunyanın en gzl seyı o benm dort gn atm gelmedı hemen heme sağaarı su gb bıse geldı dktrm dedı bu yeter bebege emınol emsın sarılık bıle olmaz hams olsn sarılık bıle olmadı ogulların
Semaburak Mel53 ben vücut yağı sürüyorum göğüslerime de sürerken yumuşayıp çıkıyolar 4 aylıktan beri geliyo bende 🤷🏼♀️ Sonra yine tıkıyo kendi kendine gelip kuruyo hemen haftaya 37 oluyoruz sıkıcam temizleyip çok merak ediyorum akcak mı bişi gelcek m diye 😂
Mel53 bulutunannesi33 o kabukları kaldırmayayim dimi ben? Kalsın o halde. Ama bebeğin ağzına o şekilde mi vericem ??🙄🙄🙄😬
bulutunannesi33 Mel53 ozaman zaten ebeelr gelıyo sıkıyolar azck masaj yapıolsr akmaya baslıyo cıkar yumusayınca aman gelsınde oyle ver dert etme yeterkı hemen gelsn