Berfinbagci Arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim ve dizlerimden aşağıya bacak arkamda sanki etleri çekiliyor gibi hissediyorum neden oluyor ve nasıl geçer ağrısı rahatsız edici
DarkLuna Berfinbagci canım doktoruna söyle sana magnezyum başlar inşallah varis değildir çünkü benimde bacak arkalarından çekilen bı ağrı oluyordu varis çıktı oymuş o ağrının sebebi haftaya kontnrolde söyleyeceğim doktoruma
minnakhanimmm Berfinbagci kontrole gittiginde doktora söyle magnezyum eksikliğinden oluyor büyük ihtimalle bende 12 haftada başlamıştım çok kötü oluyordum magenzyum kullanınca geçti
Berfinbagci Aysezey acaba kötü bir durum mu çünkü daha 14 haftalığım kız beneğimde hiç sorun yaşamadım ama bu erkek baya zorluyor
Berfinbagci DarkLuna inşallah değildir 2hafta sonra doktora gidicem o zaman söylerim çok geçmiş olsun sizede 🥰
Aysezey Berfinbagci kötü bi durum değil diye biliyorum. Sadece bi vitamin eksikliği olabilir. Yinede doktorunuz daha doğru bilecektir. Çok geçmiş olsun
Bezelyelerimm Berfinbagci magnezyum ıyı gelıyor gece uykumdan uyanmıştım resmen o acıyla eşimin yakasına yapışmıştım 2 3 gun topalladım
busrademirerol Berfinbagci 3 aydan sonra magnezyum başlıyorlar vermediyse doktorunuz isteyin ondandır ben ne zaman içmeyi unutsam ellerim kapanmıyor çok işe yarıyor ilaç
Beyzanrcnp Berfinbagci ben bugün istedim aynı belim vs çok kötü diye sağlık ocağından vermedi magnezyum değerin iyi dedi