Ayslersy Iyi aksamlar sevgili anne adaylari 17+4 haftalik hamileyim haylandaha karnim yok karni olmayanlar var mi?
Nesliihann Ayslersy Benim birazcık çıktı 😊 Bence yapı meselesi canım ben kilo alınca da direk karından alıyodum çıkıyordu karnım iç karnın genişse hemen belli olmayabilir 😊
Eftalim Ayslersy 20 haftalık hamileyim canım ve 18 haftamda hafif hafif çıkmaya başladı şimdi belli hamile olduğum biraz 😊
Ah_Di_2001 Buradaaa benim de17+ 6 ama kimse anlamaz hamile olduğumu ama benim diğer hamileliklerimde de böyleydi
melike0411 20 haftalık ogluş bekliyorum karnım 10 gün içinde sivrilesmeye başladı belli olsun da istiyorum artık 😃
Merveprms Ayslersy çıkar zamanla ben daha hamile kaldığım kiloya geri gelemedim ama karın nereye çıkıyor bilmem😂
melike0411 Ayslersy bianda sertleşip çıkmaya başlıyor elim sürekli karnımda evdeyken dar giyiyorum daha belirgin oluyo 😃
Ayslersy Eftalim Eftalim cok degisik duyguymus annelik duygusu canim hemn ciksin istiyorum hissetmek istiyorum rabbim isteyrn herkese nasip etsin insallah🤲😊
23Zumra Ayslersy ya benim 18.4 cok minak cikti ama belko komik olcak ama karnimi icime cektimde duz oluyor 🙄😐
Eftalim 23Zumra heralde Her hamile bunu demiştir canım bende denemiştim içime çektiğimde üz oluyordu ama 20 haftalığım içime celsemde gelmiyor 😅😂