Dlkrds Serom @mutlutablo kızlar ben bugün erkiletteki hastanenin doğum katını gezdim gayette temiz tek kişilik odalar beğendim 👍
mutlutablo Dlkrds yarin kontrol günüm var,ildem polikliniğinde bakalim yarin ne diyecek doktor.Cok kararsiz kaldım hâlâ erkilet sehir hastanesi arasında 🥺 bide artik 20li gunlere girdim geldi benim panik atak🙈 bilgin icinde teşekkürler canim♥️
kurtttttt Dlkrds 2 li tarama yapılıyor mu hastanede bazı devlet hastaneleri yapmıyor başka hastaneye yönlendiriyor Kıvanç hocayı çok duydum cidden ilgili sanırım
Rabiasn38 Agustos08 görümcem orda normal doğum yaptı. Bende hamileyim orda sezeryen olmayı düşünüyorum
almirmomy Sila199 nasıl oranın sezaryen konusunda başarısı canım memnun kaldınmı bende 2 hafta sonra yapıcam korkuyorum doktorun kimdi
Sila199 @almirmomy doktorum kıvanç şahindi ama yaşli bı doktor yaptı gayet iyiydi doktorda çok iyiydi ben memnundum
Sila199 @almirmomy hayır erkekti adını unuttum bel ağrısı felan bırakmadi güzel ilgilendiler hemşireler felan sohbet felan ettiler gayet güzeldi