tarcinnnn24 Laboquıck kaset test dün negatifti bugün eşime awox aldırdım yarın sabah ilk idrarla yapacağım bu gece nasıl uyucam 😬 inşalllah çıkar yaaa, kürtajdan sonra 7 aydır bir olmadı yıldımmm 😞😞😞😞
arven000 tarcinnnn24 benimde kürtajdan sonra 1 sene oldu günüm geçti sanırım veya bazen geç olurum yarın veya perşembe olmam lazım. Gögüslerim çok ağrıyor ama karnım da çok ağrıyor.. hiç heveslenme diyorum kendime ama içim kıpır kıpır. Bilmiyorum ya sanırım yine boşa heves ediyorum hani cumaya olmazsam bi test alırım
tarcinnnn24 arven000 sizi o kadar iyi anlıyorum ki 🥹 inşallah sizde güzel haberi alırsınız inşalllahhhh 🙏🙏🙏
arven000 tarcinnnn24 teşekkür ederm😬 ama sanırım regl oluyorum. Bu ay çok umutlanmıştım nasip diyorum şimdi
tarcinnnn24 1begonya yaptım, çıkmadı 😞 moralim çok bozuldu ya valla nedir olmayan anlamadım:( hiç olmayacak gibi geliyor artık..
tarcinnnn24 Deryayurt evet valla biraz kötü hissettim giremedim üzgünüm ya artık hiç olmayacak gibi geliyor 😔
ogretmennn Eslem2112 pozitif gibi duruyor ama idrarı mı çok damlattınız acaba yeni bir testle tekrarlayın bence :)
ogretmennn Eslem2112 şimdi gördüm ablanızın test sanırım umarım vardır ya:) bana da dua edin olur mu benimde 1.5 senedir olmuyor :(