sutlukahve_ Fayda gördünüz mü kızlar adet öncesi belirti oldu mu adetleriniz düzenli miydi anlatın kız 😂😂
Imasleeper sutlukahve_ benim koca tarafı kısır teşhisi koydığu için kullandım âdet söktürmekten başka bişeye yaramadı bide idrar enfeksiyonuna iyi geliyor bacım o kadar 😂
Elfklsay sutlukahve_ ya cok uygulamadım ama ne tuhaf ki kistimi küçültmek için bi kaç bardak içtim hamile kaldım ama kistim büyüdü kücülmedi artık ondanmı kaynaklı bilmiyorum
eflinneva_ sutlukahve_ benim kistim vardı düzenli içmeye çalışıyodum ikinci kontrolde hamile olduğumu öğrendim meğer buna da etkisi varmış bence 😂
sutlukahve_ babygirl02 ne güzel herkeste ise yaramış sanırım bende hamilelik için içtim de olur mu bilmiyorum siz kaç gün kullandınız
Imasleeper sutlukahve_ kapatılsa iyi olur djdjjd İki gün mü ne içtim adetim geciktiğinde üçüncü gün geldi
sutlukahve_ Imasleeper ay sinir oluyorum böyle insanlara belki ogullarinda sorun vardı bende 9 gün içtim 5 gün oldu bırakalı inşallah fayda eder
Imasleeper sutlukahve_ ay inan kendi oğluna da sende var sıkıntı onda yoksa dedi daha beş aylık evliydik 😂😂😂😂 inşallah fayda eder canım hormon testi fwlan yaptırdın mı
buse2507 sutlukahve_ Canım bende enfeksiyon dan şüphe ediyordum adet olduğum dönem içtim sonrasında hamile kaldım. Artık ona bağlı mı oldu bilmiyorum ama içimizi temizliyor
buse2507 sutlukahve_ adetliyken içtim canım bir gün yaptım ama 3 4 bardak falan içtim, zaten bildiğim kadarıyla adetken içilmesi gerekiyor aksi halde düşüğe sebep oluyor
sutlukahve_ buse2507 adet bitimi içilmesi gerekiyormuş ben araştırmıştım Saracoğlu da öyle diyordu bebeğine sağlıkla kavuş bu arada
sutlukahve_ Imasleeper ay tövbe tövbe kaynanan deccal mi 😂 daha 5 aylık ne bekliyorms evet yaptırdım canım hormonlarda sıkıntı yok sadece yumurtlama tembelliği var
buse2507 sutlukahve_ Amin canım Allah razı olsun❤️ rabbim senin de kalbine göre versin inşallah en yakın zamanda 🌸