Havva578 Kizlar bebeğin kıyafetlerini normal çamaşır deterjaniyla yikasak ne olur ilave durulama yaptırsam bebeğe ne zarari olur sizce bebek deterjanı almadım daha ama yıkamak istiyorum artık çamaşırlarını aradan çıksın diye
Imasleeper Havva578 bir şey olmaz yıka durula yumuşatıcı koyma yeter. Zaten kirli değiller bir yemek kaşığı anca atsan yeter deterjanı. İçin rahat etmezse beyaz sabun vardır evde rendele bi tutam koy makineye dönsün
Minnakpopus Havva578 zaten bebek deterjanı almayacak mısınız bunun sonrasıda var hani. Deterjanı alın öyle yıkayın
ezgisanlikose Havva578 Vücutları hassas olduğu için farklı bir tepki verebilir. Uygun fiyatlı olan deterjanlardan alıp kullanabilirsiniz. Ben bebek için normal deterjan tercih etmezdim. Hatta kendi pijamalarımı bile bebek deterjanı ile yıkadım her hangi bir alerji olmasın diye
bikbikbikaak Bebeğin tenine direkt değecek bi şeyde ben bu kadar kimyasal kullanmayı tercih etmem, ekstra durulama demek ekstra su demek sadece kimyasalı geçiren bi şey değil neticede. Siz bilirsiniz
Havva578 bikbikbikaak şöyle bı durum oldu calistigim işten dolayı bebek deterjanlariyla temas ettiğim bı dönem oldu diğer deterjanlarlada elim temas etti bebek deterjanina ne zaman dokunsam akşama kadar o bileğim kasindi kabardi bana bebek deterjani direk alerji yaptı bana aslında o kadar doğal içerikli olduklarınada ben pek güvenmiyorum bebek deterjanlarinin sabun tozu falan belki bı nebze daha doğaldır bilemedim o zaman beklesin öyle diyorsaniz
bikbikbikaak ezgisanlikose ben de öyle yaptım yenidoğanken, şu an abartıp evde yıkanan diğer şeylerde de bebeğin deterjanını kullanıyorum artık. Hepsiyle temas ediyor ağzına sokuyor ediyor.
Havva578 ezgisanlikose anladım beklesin o zaman biraz daha fiyatından dolayı değil hani yıkayım çıksın aradan diye dusunmustum
bikbikbikaak Havva578 aa ne alerji yaptı ki içindeki acaba şaşırdım, benim deterjanda gül yağı varmış acaba öyle bi şeye mi alerjiniz vardı
Havva578 bikbikbikaak siveno marka deterjan mavisine ne zaman dokunsam bileklerim siğil siğil oluyordu çamaşır suyuna dokundugumda bile öyle olmuyordu ama o markada ne var bilemiyorum yani
bikbikbikaak Havva578 doğru ürünü anladıysam o bebek deterjanı değil, içinde lavanta var lavantaya alerjiniz var belki de üzüldüm :(
Zeynepserra10 Bende deterjan alamadım normal granül beyaz sabun aldım bana da daha doğal geldi onunla yıkıcam. Bence normal deterjan kullanmayın şuan cildi çok hassas çünkü. Evde beyaz sabun varsa onu rendeleyebilirsiniz
bikbikbikaak Havva578 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTWTCFKWiTR8327ZjtpuoAgoa2Kj2QAiIaXYWhQd9QcuGrw11XfFzaKyGg&s=10 şu değil o zaman ben karıştırdım 💖