Biranneikibebe Normal doğum yapan yada çevresinde yapmış biri varsa yakın tarihte bilgi verebilir mi doğumhane ebeler ilgileri vb hakkında 😌 Ünal türkay takipli normal doğum yapanda varsa deneyimini dinlemek isterim 🙏
Sila41_ Biranneikibebe bende ünal beye gidiyorum çok memnunum ama doğum ücreti 65 çok fazla geliyor bana büyük ihtimalle başka bir hastanede doğum yapacağım fiyat farkı çoksa
Dilan-F Biranneikibebe 2 senemi calan bir doktor . Arkadaşıma son dakkaya kadar normal diyip direk sezeryana alan bir doktor . Şahsen 2 senemi beklettiği için gebeliğim için hakkımı helal etmiyorum …
cakethesel Biranneikibebe Bende nasipse medikalparkta doğum yapacağım Ümit Hanım’a takipliyim.Şuan normal dogum gözüküyor ama gece falan dogum baslarsa ve olursa ümit hanım gelmiyormuş diye duydum bu beni cok tedirgin etti.Siz Ünal Bey’le bu konu hakkında konustunuz mu? Gece doğum olursa geliyor mu Ünal Bey?
cakethesel Biranneikibebe Bu arada benim gebeliğimde iki kere kanamam oldu birinde yatış verdiler birinde kontrol ettiler sadece.Hastanede yattıgım sürede benimle ilgilenen ebeler cok tatlıydı cok pozitiflerdi.En sonda 33. Haftamda gittim akıntımı su zannedip o zamanda dogumhanede cok tatlı ebeler vardı inşallah dogumumda da o ebeler denk gelir
Biranneikibebe cakethesel ben hiç konuşmadım geliyordur diye düşündüm açıkçası o nedenle konuşmadım. Doğumda komplikasyon oluşursa doktorsuz nasıl olacak :/
Dilan-F Hayır özel değil . Gebeliğim olusmuyordu normal yol ile tüp bebek istediğim de bekleyelim diye diye 2 senemi aldı … ve ben son 1 senedir başka hastanede tedavi goruyorum
Biranneikibebe Dilan-F öyle mi anladım yıpratıcı bir süreç benzer süreçlerden geçtim bende herşey gönlünüzce olsun inşallah
cakethesel Biranneikibebe Bende geliyordur diye düşündüm ama gelmiyormuş işte saçma geldi ya :/ Kaçıncı haftanızdasınız? Bence dogumunuz yaklasmadan konusun bu konuyu.Bende yeni duydum.38+2’yim pazartesi kontrolüm var konusacagım inşallah
Biranneikibebe cakethesel merhaba doktorunuzla konuştunuz mu normal doğumda yanınızda oluyor mu bilgi verdimi :)
Biranneikibebe cakethesel birde epidural düşünüyorum ben normal doğum olursa o ücrette 10.000 tl cihanda 4.000 gibi birşeydi şuan için 75.000 TL’ye mal oluyor medikal
Sila41_ Biranneikibebe doktorum önermedi bh arada kan ve idrar testi yapmamı parmaktan şeker takibi yapmamı istedi sadece önlem amaçlı Biranneikibebe