Burcum91 sonradan oluyor evet başağrısı..ameliyathaneye girince anestezi uzmanı belinden bir iğne vuruyor ipince hissetmiyorsun çok fazla hemşire bi kadın vardı çok tatlı göğsüne dayadı kafamı eğilmemi sağladı sarıldım ona öyle yaptım hemen uyuştu zaten ..yatırdılar başladılar hemen doktor yabancı bi müzik açtı sohbet muhabbet sonra dedii sapsarı bi kafa geliyor bu nasıl sarışın bu kadar dedii😬😬 sonra doğdu oğlum çocuk doktoru kontrolünü yaptı sonra yanıma getirdiler yanağıma değdirdi falan müthiş bir duygu 😁😁 ondan sonra dikmeye başladılar herhalde uyumuşum ben uyandığımda doktorum falan gitmişti beni temizliyorlardı toplam 1 saat bile sürmedi nerdeyse 😁😁 ben çok memnun kaldım bir daha doğurcak olursam spinal isterm yine 🤗 bide yüksek tansiyondan 37 de doğum yaptım ameliyattayken tansiyonum normale inmişti doktor şaşırdı kızım diyor biz seni yüksek tansiyondan yatırdık bu ne şimdi evde tv izliyorsun sanki😬😬😬 o kadar rahattım yani düşüün🤪🤪 Sanada rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al bebişini