Edizhr Tugcesrts94 20+4 de sohbete katılabilir mi 🤭 valla bizim çok şükür iyi bebeğim hep makat gelişi bugün Dr gittim yine aynı hiç pozisyonunu bozmamis gece bol lavabo ihtiyacı onun dışında iyiyix
Busradoga Tugcesrts94 13+4 mide bulantım geçti 1 haftadır ara sıra yine uğruyor ağzımın tadı çok bozuk başka bi sıkıntım yok doktor geçen hafta pipi görmediğindne kız dedi pazartesi yine kız gibi ama kesin demiyorum dedi pozisyonu uygun değildi bakalım ne olacak daha öğrenemedik 3 hafta sonra gidicem o zamana inşallah 😄
erikarpuz Tugcesrts94 doktorunuz kesin mi konuştu ya bana 12. haftada kız dediler şimdi de erkek dendi şaştım kaldım
Tugcesrts94 erikarpuz evet 12 haftada yüzde 99 erkek demişti zaten şimdide ultrason fotosu verdi bacak arasını netleşti yani 😌
erikarpuz Tugcesrts94 masallah bir de olsa üç de olsa aynı heyecan oluyor demek ki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥹
Tugcesrts94 Busradoga maşallah maşallah benimde bulantım geçeli 2 hafta oldu 14 de geçti iştah arttı ☺☺
Zeynaydin Gündüzleri bir tık iyiyim ama akşamları dehşet şişlik, ağırlık, keyifsizlik ve mide keyifsizliği maalesef 🥹