Bures16 Merhabalar, Hacettepe de sezeryan doğum yapan var mı, bir gün mü iki gün mü kalınıyor, memnun kaldınız mı?
bbsskk Bures16 bu arada siz kaç haftalık hangi doktor takiplisiniz, veya doğuma kim girecek bilginiz varmı? sezeryan nasıl belirlendi. süreç nasıl ilerledi
Bures16 bbsskk kusura bakmayın yazdım sanıyorum. Ben 36+3 haftalığım. Hamilelik öncesi bi ameliyat geçirdim önceki doktorum da ameliyat raporuna göre sezeryanın daha iyi olacağını normalin benim ve bebek için risk oluşturacağını söyledi. Daha tarih almadık haftaya alacağız inşallah.
Sinembaby Ben Hacettepe de yaptım ilk doğumumu. İkinci geliyor ona da Hacettepe takipliyim. 2 gün kalıyor diye biliyorum sezaryen doğum yapanlar. Normal doğum da herhangi bir sorun sıkıntı görmezlerse 1 gün sonra çıkış. Ben normal doğum yaptım onu da çatı muayenesinden belirlediler normal mi sezaryen mı olacağını.
bbsskk Sinembaby peki doktor mu giriyor doğuma asistanlar mı? memnun muydunuz genel olarak doğum sürecinde
Sinembaby bbsskk asistanların olduğunu hatırlıyorum ancak özel hoca takipli olmadığım için doktor var mıydı yok muydu bilemiyorum doktorları tanımadığım için.
Bures16 bbsskk inşallah az kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz☺️ sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah süreç hepimiz içim güzel geçer umarım.
bbsskk Sinembaby bende doktor takipli değilim de merak ediyorum yani iki şekilde doğumada asistan mı giriyor diye
Sinembaby Eyllullu merhaba ben 3 sene önce doğum yaptığımda izin verilmiyordu erkek refakatçiye. Çünkü odalar iki kişilik diğer taraftaki kişi rahatsız olabiliyor ama özel oda da nasıl oluyor bilmiyorum
Emosh123 Bende özel hoca takipliyim ilk doğum başka hastanedeydi bu sefer orda olacak normal bekliyoruz Dr doğuma kendinin gireceğini söyledi ama nasıl bir planlama yapacak bilmiyorum yarın bı soracağım. Birde doğuma esimin de gelebilecegini söylemişti ilk başladığımızda bakalım nolcak. Hacettepeyle ilgili bı belirsiz var herkeste hic bi yerde de bilgilendirme yok. Doğumdan sonra tüm süreci detaylı bi sekilde yazmayı düşünüyorum gidenler ve gidecekler için. Bu arada doğum yakın 38haftadayim
Nidagul1 Emosh123 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah doğumdan sonra bizide bilgilendirirseniz çok sevinirim
Eyllullu Emosh123 sağlıkla kucağınıza alın insallah, doğumdan sonra bilgilendirirseniz çoook seviniriz, gerçekten hicbir yerde bilgi bulamiyorum