Bgk123 Kızlar 91le hamile olduğumu öğrendim 89a düştüm şu an 25 haftada 91.8le devam. Sizler ne durumdasınız nasıl tamamladınız çok kilo aldınız mı bu haftalardan sonra? Kilo benim hep korkulu rüyam 😢
Fatmadmr37 Bgk123 90 kilo ile hamile kaldım şuan 24 haftalığım 87 kiloya düştüm. İlk kızımda 17 kilo alınca bu sefer dikkat ediyorum.
Sitasya Bgk123 bende 96 ile hamile kaldım şuan 18 haftalık 88 kiloyum ama doktor diyetisyene yönlendirmedi
Su123 Bgk123 bende 90 la hamile kaldım 10 kilo verdim 30 haftalık olucaz şuan 96 kiloyum inşalalh çok almadan doğururum
Bgk123 Fatmadmr37 maşallah diyeyimmm🌸 aslında ben çok dikkat etmiyorum ama aşırı da yemiyorum normalde de ekmek vs çok tüketmezdim aynı düzen devam ediyorum bu ara biraz tatlıya çok düştüm inşallah uzak durabilirim
Mucizemyoldaaa_ Bgk123 inşallah ya ilk gebeliğim nasıl oluyor doğumdan sonra bilmiyorum herkes kilo doğum yapınca gidiyor diyor ama bakalım
Mucizemyoldaaa_ Diyetisyene başladım bende valla ama 2 gündür ipin ucu kaçtı yine 😬 yarından itibaren dikkat etmeye başlıycam diyetime yürüyüşler de ekliycem
Bgk123 Mucizemyoldaaa_ çok iyi yapmışsınız eğer bende birden hızlı almaya başlarsam hemen giderim galiba. Doğumdan sonra kesin giderim de
Bgk123 Mucizemyoldaaa_ ben ilkinde 17 kilo aldım 7si gitti 10u bana kaldı 🤣 bence vücut yapısıyla alakalı bi durum. Ben normalde de çok çabuk kilo alıp zor veririm
Bgk123 Sitasya benim ilk gittiğim o kadar moralimi bozmuştu ki hamile olduğuma bile üzülmüştüm sürpriz bebek çünkü🥹
Mucizemyoldaaa_ Bgk123 evet doğumdan sonra da devam edicem. Canım bir şey çekiyor yiyorum sonra pişman oluyorum yediğime 😬
Sitasya Bgk123 evet bazı doktorlar kötü davraniyolarmis bende çok korkmuştum azarlar laf söyler diye insanız sonuçta hepimiz zayıf olmak zorunda değiliz bozmayın moralinizi önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız ben öyle düşünüyorum
Bgk123 Su123 ne güzel ya maşallah en en minimum şekilde tamamlayalım inşallah sonrasında bize kalmasın 🥲