iremzcn Kızlar merhaba ben 34 haftalık hamileyim. 2 aydır koltuk altı ve boynumdan aşırı kararma oluştu gebelikten önce bembeyazdı lazeri bitirmiştim. Acaba bu gebelik kaynaklı mı eğer öyleyse doğum sonrası geçiyor mu tavsiyeniz varmı ? :(
Damlasel iremzcn ay benimde koltuk altı genital ve göğüs ucu çok karardı hamilelikten kaynaklı da doğumdan sonra geçer mi bilmiyorum umarım geçer
Maimom iremzcn 1 ay önce doğum yaptım ve bu durumun geçmesini dört gözle bekliyorum. Umarım geçicidir
Nazemm iremzcn 3. Çocuğuma hamileyim bu üç gebelikte de yaşadım doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin benjm özellikle boynum kararmis
Beyzamommi Ay ben aynı durumdaydım bak doğum yaptıktan sonra oralar ıslak bendil sür bir hafta sonra dalan ıslak mendil sip siyah oluyor geçiyor yani
zynpknt iremzcn aynı sorunu yaşıyorum koltuk altımdan tiksindim resmen hiç almıyomuşuz gibi duruyo inşallah geçer ben doğumdan sonra karbonatla ovcam biraz😂 bide belki hurafedir ama doğumdan sonra eşinin kirli atletiyle terini silersen lekeler vs geçiyomuş ben denicem 😂😂