sym_yc byzblcm  Çok mu silik her şey yolunda mı acaba🥲 Transferin 8. günü bugün yaptım 3 gün sonra kan testi günü
Asill01 byzblcm hayırlı olsun canm çok şükür güzel gelmiş betan artk iki günde bir beta takibi heyevanı başladı sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻🙏🏻
byzblcm Asill01 aminnn canım teşekkür ederim gözümüz aydın, ay evet hergün test yaptırasım var :D bugün 2.yi vericem bakalım
Asill01 byzblcm bnde aynı sürekli test yapasım war eşim sakin ol diyip duruyor biz bu sonuçlar için çok mücadele eden kadınlarız oyuzdn içimizdeki mutluluğu nasıl yaşayacaz bilmiyoruz 😊inşallah ikimizde bgun cok güzel betalar duyarız
tugceclk777 Hayır’lı olsun canım Benımde 28 mart son adet Pazartesi 179.5 dı Carsamba 416.4 Pazartesi gunu ılk randevuma gıdecem
byzblcm tugceclk777 teşekkür ederım canım senınde hayırlı olsunn oh maşallahhh sağlıkla kucağına al inşallah
canbebekku21 byzblcm inşallah canım inşallah çok sağol ben de belşrti çok oldu yarın büyük gün haber veririm sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah
byzblcm canbebekku21 tatlım sen test yaptın mı haber etmişmiydin ben mi kaçırdım güzel haberi vericek misin:)
byzblcm sym_yc sanki var yaaa çok silikte olsa gözüküyor gibi 3. Gün embryosu olduğu için 8.gününde silik çıkabilir hadi darısı kan pozitifi görmeye inşallahhh gözün aydın diyelim bence 😍😍
sym_yc byzblcm benim 5. Gün enbriyosu taze transfer 6. Gün de test yaptım daha silikti şimdi daha belirgin yükselme var ama inşaAllah en güzel şekilde artış gösterir 🥹🌸
byzblcm sym_yc aa senın 5.günse neden bugun test yapmıyorsun 5.gün embryoları 10.gün test yapıyor ama doktorun bu şekılde yönlendirdiyse bılemem
sym_yc byzblcm nasıl anlamadım bugün test yapmamalı mıydım öylesine yaptım zaten onu merak ediyorum ana yüreği 😂 11. Gün kan testi verilecek
sym_yc byzblcm byzblcm  ben çok net görüyorum kameraya bu kadar yansıyor inşaAllah güzelce büyüyordur
byzblcm sym_yc hayır canım bugün kan testi vermemiz gerekıyor 5.gün embryosu olduğu için ama senın doktorun farklı söyledıyse bılemem dıyorum
sym_yc byzblcm ayyy Allah razı olsun inşaAllah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bu günleri hüzünlü ama yavrumuzla göz göze gelince kocaman bir gülümseme ile hatırlarız 🥰🥰🥰