Dnzz2 Hatice4136 ya bu Yasmin doğum kontrol hapı var yazzi bilmiyorum da onu düzenli bir ay kullanıp bıraktıktan sonra regl olup diğer ay hamile kalan biri vardı bilmiyorum inşallah olur
Busranur_mnts Hatice4136 yaa hayırlısı olsun canım çok üzme kendini allah en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla nasip etsin 💖💖
Ahsenmira Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur ben düşük yaptığımda böyle düşünmüştüm inşallah gönlünden geçen olsun canım 🙏🏼
ppmerlina Hatice4136 Hatice4136 lütfen sakın ağlama bitanem kıyamam ben sana bu ay böylesi nasipmiş ben 1 yıl boyunca denedim kimisi yıllardır deniyor sakın üzülme Rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor
Hatice4136 ppmerlina bende bir buçuk yıldır deniyorum olmuyor doktor en son aşılama dedi bu yaz okul bitecek öyle yapacağım olmasa
GirlandBoy_Mom Hatice4136 hayırlısı olsun canım benim Rabbim bekletiyorsa daha güzelini vereceğindendir sıkma canını 🩷🩷
Gylcu Bence erken olabilir henüz, reglinizin 19 nisanda başladığını yazmışsınız yani bir sonraki reglinize muhtemelen 10 günden fazla vardır..Hala pozitif olabilir yani bence bekleyin 🙏🏻
Berfinkya3 Hatice4136 hayırlı uğurlu olsun. Umarım en kısa zaman da güzel haberlerle gelirsin kuzumm🧿💕
ppmerlina Hatice4136 Allahın izniyle aşılamada olur onda olmazsa tüp bebekte olur artık her şeyin bi çözümü var