ikimelekannesi2224 İki kızım var 3.ye sürpriz bir hamilelik öğrendim zamansız gelince aldırmayı bile düşünen ben sonradan pişman olup çok tövbeler çok dualar ettim ve bugüüüüüün 20. haftamda bebeğimin kesin olarak erkek olduğunu öğrendim. Açıkçası hissediyordum ve belirtilerim kızlarımdaki gibi değildi Rabbim beni utandırdı 2 prensesimden sonra 1 prenses nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah sağlıklı doğumlarımız olsunnn 🥰💙
reyhan03K ikimelekannesi2224 ne gibi belirtiler vardı canım benim 3. Hamileyim 2 kızımdan sonra 3. Hamileyim değişik geliyor belirtiler inşallah Rabbim banada nasip etsin erkek evladı tadayim
Minelsu0606 ikimelekannesi2224 ayyy maşallah iki meyveden de tatmış oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ikimelekannesi2224 reyhan03K sağlıkla gelsin🌸 başta hissiyat çok önemli rüya falanda gördüm onun dışında kızlarıma ekşi tuzlu aşerirdim bunda full tatlı, karnımın şekli kenarları pek yok aşağıda ve top gibi sivri gidiyor kızlarımda yanlarım falan dolu doluydu belim genişlemişti bu aylarda. Onun dışında kızlarımda felaket bulantım oldu mutfağa giremezdim bunda çok az oldu ve yemek yememe engel olmadı. Şuan aklıma gelen bunlar. Ha birde erkek bebek sağda hareket edermiş ve geç hareket edermiş. Sağ tarafımda 16.haftamda ara ara hareket etmeye başladı hep sola dönüp yatmak istiyordum. Yani bende erkeğe dair her hurafe ve belirti tuttu ❤️
ikimelekannesi2224 Minelsu0606 detaylıda sağlıklı olduğunu da öğrenirsem çok çok mutlu olcam vallahi iki meyveyide nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
ikimelekannesi2224 Minelsu0606 yok detaylı iki gün sonra. Normal devlette öğrendim tam 20.haftamda. Öncesinde 16 haftada gittim kendini göstermemişti
Minelsu0606 ikimelekannesi2224 ben de erken haftalarda özele gitmiştim o zaman bana cinsiyette bir bilgi vermişti fakat ondan sonra bir hafta sonra yine gel kesinleştirelim dediler ve ben gitmedim o zaman sonra devlete gittim devlette 17 haftalıkken cinsiyeti göremediğini söyledi
reyhan03K ikimelekannesi2224 bende hep sola dönüp yatıyorum sağda yatamiyorun bunda hiç bulantı kusma tiksinme olmadive karnım öne doğru aşağıda yarın bizde öğreneceğiz 🤲🙏 Rabbim herkesin gönlündeki ni nasip etsin
SuEr_Tu1512 ikimelekannesi2224 Duygulandıımm🥹 Benimde 1 oğlum var, şuanda da 14 haftalık hamileyim. Belirtilerim asla ilk gebeliğim gibi değil. Hurafeler, ultrason fotoğrafları, çin, maya takvimleri falan herşey kız yönünde. İnşallah bende 2 meyveden tadarım🤲🩷
ikimelekannesi2224 SuEr_Tu1512 Ayy inşaAllah tadarsın canım benim sağlıkla gelsinler kuzucuklarr ❤️❤️
ikimelekannesi2224 reyhan03K ayy galiba erkek canım gönlünden ne geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin sağlıkla gelsinler