Ceylinnn8 Kızlar ovülasyon takibime bakar mısınız? İki gündür şeffaf uzayan akıntım, kasık ve bel ağrım var. Belirtilere göre yumurtluyor gibiyim ama testler pik olmadı. Sizce neden böyle oluyor. Bu durumu yaşayan varmı
Eldgrn Ceylinnn8 Testlere devam edin beli yumurtlama öncesinde belirti olarak yaşıyorsunuzdur. Sonradan yumurtlama gorebilirsiniz
Esmakeskin Ceylinnn8 benimde bu ay ilk akıntım sonra yumurtlamam oldu. Kaç günde bir adet görüyorsunuz
Esmakeskin Ceylinnn8 yok ben ilk akıntı görüp sonra yumurtlama görüyorum sonra hafiften devam ediyor akıntı . Bende 28 günde bi oluyorum 14. Gün yumurtlama gördüm 2 gün sürdü bu sefer 16. Gün çatlama gördüm . Ben 2 kürtaj gördüm belki ondan kaynaklı farklılık gösterebilirim
Esmakeskin Ceylinnn8 çok haklısın ama işte sana diyorum ama bende takıyorum . Adetime 5 gün kaldı hiç bir belirtim yok yine hamile değilim sanırım . Artık çok istiyorum . Ona çok ihtiyacım var
Esmakeskin Ceylinnn8 bir gebenin günlüğü var instagramda o sayfaya bak kadının videoları arasında var