buse2507 History5 İşte bu yüzden bazen buraya girmek istemiyorum yaa insanlar kendini tatmin etmeye çalışıyor, dün de biri post açmıştı beta değerini atmıştı hamilesin yazdık bugün tekrar kan vermiş tekrar post açmış hamile miyim diye 🥴🥴
Damla_g28 Asyam12 kız ne küçüğü bende 31+3teyim bu kadar karnım çıkmadı sağlıklı olsun da büyük karın küçük karın önemli değil 😂😂
Hazalert Asyam12 doğuma giderken bile böyle değildi🤣 karnınız bence gayet büyük neden dert ediyorsunuz ki bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki
dilaradoyan Asyam12 karın takıntınızı çok anlayamadım açıkçası kaç seferdir sizin bu postunuza denk geliyorum. Büyük olduğunu duymak istiyorsanız evet büyük karnınız diğer posta yaptığım yorumun aynısını yapacağım doğuma gideceğim nerdeyse son haftadayım hala bu kadar büyük değil karnım
Selim_Alparslan Asyam12 Küçük gibi duruyor mu sizce anlamadım şuan 🙄 Bence dışarıdan gören doğuma gidiyor sanar
Eceunverkanra Asyam12 Neredeyse 33 haftalik hamileyim sizin kadar karnim yok🙈 Karniniz kucuk değil ki
History5 buse2507 Çok değişikler ya gerçekten bu post sahibi daha önce yine aynı postu açtı foto da farklıydı biz milleti pohpohlamak için mi burdayız😀
Kkardelenn1 Asyam12 hayır bence küçük değil ama küçük olsun boşver 😀hareketlerin erkenden kısıtlanmaz
Mevsim5 Asyam12 ne şimdi bu dikkat çekme çabası falan mı? Sizi sokakta görsem doğuracak belli ki diye düşünürdüm