Anniskoo0634 Toplu sipariş edeceğim mağaza dolaşmak istemiyorum sizce eksik neler var ? (Çok eksik var gibi yorumlar yerine aklınıza gelen eksikleri yorumlar da belirtirseniz daha iyi olur🥰) KIYAFET GİYİM HARİÇ Sizce sipariş etmek mi mantıklı yoksa mağazadan almak mı?
Minnakpopus Anniskoo0634 şimdi listeden beklentiye göre değişir bu durum. Şöyle genel düşünüldüğünde çok fazla eksik var ama siz eksiklerinize göre liste yaptıysanız onu zaten bilemem 🫣
AnayimBenAna_ Anniskoo0634 sudocrem içeriği temiz bir ürün değil daha doğal içerikli krem almanı öneririm. Onun dışında eksik çok var.
Eda-54 Anniskoo0634 Aspiratör kullanmadan önce burnu yumuşatmak için izotonik serum alabilirsin Boş vakitlerinde sağım yapıcaksan bebiş aç olmazsa diye süt saklama poşeti alabilirsin Ne olur ne olmaz diye mama kullanmak durumunda kalırsan termos alabilirsin Biberon ve emzik temizleyici alabilirsin uni babynin çok iyi kullanıyorum Aventın de fırçası var ona da bakabilirsin
Anniskoo0634 AnayimBenAna_ tamam çok eksik var diyorsunuz bende o eksikleri soruyorum aklınıza gelenleri yazar mısınız
Minnakpopus Anniskoo0634 müslin penye bebek battaniyesi,alt açma örtüsü,hastane çıkışları,zıbınlar,patik,çorap,ağız mendili,tulum,termos,deterjan,biberon temizleyici,nemlendirici
AnayimBenAna_ Anniskoo0634 internete bebek alışverişi listesi yazarsan orda detaylı bir liste çıkıyor ben öyle yapmıştım en temizi öyle yap bence ihtiyacın doğrultusunda listeni hazırlarsın
a-koroglu benim listem bu şekilde aldıklarım bebek kıyafetlerini yazmadım yeterince aldım çünkü Anne-bebek İhtiyaçları pijama lohusa takımı emzirme sütyeni atleti terlik Babyjem bebek bakım seti (ateşölçer tarak tırnak seti) Elele anne bebek bakım çantası Keçe anne bebek bakım çantası Elele madre anne yanı park yatak Prego concorde bebek arabası Puset örtüsü Tommybaby kanguru Sling Elektrikli ana kucağı Emzirme örtüsü emzirme yastığı 3lü emzik askısı Philips avent 2li cam biberon Philips avent 2li emzik Lansinoh elektrikli göğüs pompası Lansinoh göğüs ucu kremi Wee baby göğüs pedi gümüş kapak göğüs kalkanı depend Weewell süt saklama poşeti Otribebe burun aspiratörü Sleepy ıslak mendil 40 adet Baby me temizleme pamuğu Siveno bebek çamaşır deterjanı Mustela yenidoğan seti( bebek bakım yağı, pişik kremi, şampuan) Katlanır banyo seti Bebek bornozu baby me alt açma örtüsü Prima bebek bezi İlk zeka kartları (0-12 ay) Hastane çantası düzenleyicileri
bikbikbikaak a-koroglu Mustela’nın içeriği eskisi kadar temiz değil, eğer öyle bi hassasiyetiniz varsa ve henüz bebişiniz doğmadıysa diye söylüyorum. Yağı zaten önermiyor doktorlar, diğerleri de çok temiz değil maalesef 😐
Anniskoo0634 AnayimBenAna_ tecrübeli annelerden bilgi almak daha mantıklı ınternet gerekli gereksiz herseyi ekliyor zaten 😬 kullanmayacağım birsey almak istemiyorum
Eda-54 bikbikbikaak dayanamadım bende cevaplıyım ben bepanthol kullanıyorum gayet başarılı ama sebamed aldım ona da bi şans vereceğim 😁
bikbikbikaak Eda-54 benim de aklımda bepanthol vardı, bakayım ona o zaman. Elimde mustela vardı bitmek üzere çok da bayılmadım. Arkadaşım Minoris çok öneriyor ona da bakacağım 🫶🏿
Eda-54 Anniskoo0634 kıyafette kendinden eldivenli tercih edebilirsin zıbınlarda tulumlarda vs baya kullanışlı oluyor çünkü eldiven takınca elinden çıkıyor öyle olunca da yüzünü çiziyor gözüne sokma ihtimali de var